2 Följare 0 Följer

Digestive

Debattör

Det är som det är.

Ålder

42 år

Civilstatus

Sambo

Aktivitetsflöde

2024-05-18 Digestive svarade i tråden: Anser du att public service (SVT, SR, UR) är opartiska?: Du skriver om händelsen "S kom på" i singularis. Vilket är tydligt: "när S kom på att partikamrater höll på med dumheter" och i en mening som inte nämner något annat.
2024-05-18 Digestive svarade i tråden: Anser du att public service (SVT, SR, UR) är opartiska?: Att du pratar om S och trollkonton i singular intygar att du redan har börjat ljuga.

På rak arm så kan jag komma ihåg att S har fått stänga ner delar av sin trollfabrik redan från året 2006 fram till 2018.
2024-05-18 Digestive svarade i tråden: Anser du att public service (SVT, SR, UR) är opartiska?: Den enda anledningen till att jag överhuvudtaget pratar om ämnet är du och Padirac. {{U+1F921}}

Ni tyckte tydligen att ämnet matchade mitt inlägg om Public Service-betänkandet.

Inte heller har jag tagit upp och diskuterat.
2024-05-18 Digestive svarade i tråden: Anser du att public service (SVT, SR, UR) är opartiska?: Och jag har undrat vad du anser är kritik under ämnet utanför SDs narrativ, men det svarar du inte på.

Nejdå, det gör jag inte alls - det minskar dock inte SDs väljarstöd men det missar du helt eller väljer.
2024-05-18 Digestive svarade i tråden: Anser du att public service (SVT, SR, UR) är opartiska?: Självklart är det ingen förbluffande nyhet.

I övrigt så dömer jag inte hela delar av väljarkåren utifrån några exempel precis som jag inte tror att du och Padirac representerar någonting överhuvudtaget.
2024-05-17 Digestive svarade i tråden: Anser du att public service (SVT, SR, UR) är opartiska?: Du har i sådant fall inte hängt med hela vägen.

Det jag pekar ut som problemet är att bara prata/skriva om SDs brunna skit, hela vägen från politiska företrädare ner till gräsrötterna - DET gynnar SD.
2023-01-28 Digestive svarade i tråden: En käftsmäll till undergångsprofeterna:


Hur ser det ut idag? {{U+1F914}}

2023-01-28 Digestive svarade i tråden: En käftsmäll till undergångsprofeterna: https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/larm-om-kraftig-small-i-norra-stockholm

Boende om sprängningen i Akalla: Jag känner stor panik

En explosion inträffade vid ett flerfamiljshus i Akalla i norra Stockholm under natten mot fredagen.
2023-01-26 Digestive svarade i tråden: Ryssland har anfallit Ukraina - krig i Europa: https://www.expressen.se/nyheter/regeringen-vill-hjalpa-ukraina-fa-stridsvagnar/

Regeringen vill hjälpa Ukraina med stridsvagnar

Sverige ska på fredagen delta i ett möte med andra länder som har tyska stridsvagnar av modellen Leopard.
2023-01-26 Digestive svarade i tråden: En käftsmäll till undergångsprofeterna: https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/polisen-kallar-till-presskonferens-om-valdsvagen-i-stockholm

Rikspolischefen: Ett 30-tal gripna kopplade till våldsvågenRikspolischefen: Ett 30-tal gripna kopplade till våldsvågen

Polisen.