2 Följare 0 Följer

Digestive

Debattör

Det är som det är.

Ålder

41 år

Civilstatus

Sambo

Aktivitetsflöde

2021-03-24 Digestive svarade i tråden: Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?: Världen har sett en explosion av ökat intresse för bland annat bioteknik, batteriteknik och blockchain-teknik de senaste åren.

Du menar att Sverige har varit med/är med i kapplöpningen om Covid-19 vaccin, nästa generations.
2021-03-24 Digestive svarade i tråden: Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?: Härstammar man från ett tankegods som anser att staten är den bästa företagsägaren så är man nog sen med att se poängen med det motsatta.

Ett privat företag hanteras mer eller mindre som en kassako i Sverige.
2021-03-23 Digestive svarade i tråden: Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?: Ja, det är märkligt att sjukskrivna har sämre hälsa och disponibel inkomst än friska i arbete. Sann jämlikhet når vi först när sjuka har lika god hälsa som friska.

Visst kan vi höja inkomststöden.
2021-03-23 Digestive svarade i tråden: Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?: Den fattigaste tiondelen av befolkningen... med andra ord en snävare andel än den del av Sveriges befolkning som lever på inkomststöd.

Ur artikeln:
Här [i Sverige] är det i stället framför allt inkomster.
2021-03-23 Digestive svarade i tråden: Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?: Det är väl en rätt så träffande analogi mellan det gamla och det nya i det här fallet.

Medan de faktiskt folkliga och progressiva rebellerna världen över bygger plattformar för decentraliserade ekonomier,.
2021-03-23 Digestive svarade i tråden: Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?: Det är tämligen bisarrt att någon har fått för sig att olika former av politiska centraliseringar av näringslivet skulle stimulera innovation. Nu har vi dock Stefan Löfven och hans experter som ska tala om för.
2021-03-23 Digestive svarade i tråden: Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?: Har du exempel på sådana osanna/osakliga uppgifter?

I övrigt är han just tydlig med att han är en libertariansk samhällsdebattör. Det noterar han för tittaren i början av vart och varenda program.
2021-03-22 Digestive svarade i tråden: Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?: Du får försöka övertyga någon annan om att det överhuvudtaget går runt sjuksköterskor i Sverige som får en rimlig lön.

Kanada är ett bra exempel på hur ett jämförbart land kan.
2021-03-22 Digestive svarade i tråden: Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?: Kan du förklara hur länder med påtagligt lägre skattetryck än Sverige kan erbjuda drägliga arbetsförhållanden för offentligt anställda sjuksköterskor?

Det spelar inte så stor roll hur mycket.
2021-03-21 Digestive svarade i tråden: Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?: Dålig politik är helt enkelt dyr. I Sverige har vi ett av världens högsta skattetryck medan de statliga kärnuppdragen flagnar i färgen, vilket är något talande i sammanhanget.

Nu vill exempelvis regeringen uppföra.