0 Följare 0 Följer

elinaehn

Förälder

Vi längtar efter dig du lilla knytte. Och i längtan så planerar vi, drömmer vi, älskar vi dig redan. Vi tar våra beslut utefter vad som kan bli bra för dig om du en dag kommer till oss. Vi gör våra val som om vi redan vore dina föräldrar.
Att få komma hit och dela våra tankar med andra föräldrar känns som att komma till en oas av drömmar, förhoppningar, oro och frågetecken.

15/9-03
Jisses. vi väntar barn. vi väntar barn!

8/6-04 Vår tös är FÖDD! O hem kom vi till en nysmyckad värld, som om Gud slagit på stort just för att Han alldeles just släppt ner en av de sina små till jorden. Syrenerna blommar o doftar med full kraft, blommor o gräs vajjar vackert o stillsamt. Vi upplevde världen som på nytt. Vilka färger. Vilken doft! Och med en ängel i vår famn! Makalöst.

1/2-05
Älskade Linny! Inte är vi trötta slitna småbarnsföräldar heller. Vi är lyckliga, flygande på små rosa röda moln tillsammans med dig. Hade inte den blekaste aning att det skulle vara såhär. Kärleken överväldigar. Du med hela din färgstarka person bygger lycka på lycka på lycka.

1/11 2008 Ja livet med dig, livet tillsammans, vi tre, är så makalöst. visst trodde jag att en mamma känenr stor kärlek till sitt barn. visst trodde jag det var härligt att vara förälder. visst trodde jag att en förälder då o då skulle överfallas av lycka. Men inte visste jag någonting. Inte visste jag hur obeskrivbart underbart det är att få vara din mamma. Hur lycklig jag skulel komma att känna mig mitt i vardagen, ja jämnt o ständigt, över din hand i min, din lite trumpna blick (som är så ärlig o så underbar) då vi mött en motgång o stött o blött lite, känslan i hjärtat att se dig där på förskolan då jag ska hämta dig på eftermiddagen. Benen som rusar på för att hinna undan mina egna morgonbestyr lite fortare var morgon för att hinna sitta ehn stund intill dig före jag åker till jobebt o mamma går med dig till förskolan. Din viskande röst de nätter du vill småprata en kort stund före du somnar om när du kommit in o lagt dig mellan mig o mamma. Dina fötter mot min rygg. Ditt skratt ihop med mammas där ute i vardagsrummet eller din teckning uppsatt på kylskåpet. Livet dansar Linny!
Känslan då vi tre-kramas o ögon möter ögon möter ögon och ingenting annat finns i det ögonblicket.
Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.

Innehåll