0 Följare 0 Följer

elonpelon

Styv-/bonusförälder

Hej !

~Jag är en tjej född 1972. Jag har en sjukdom som heter cystisk fibros. Denna sjukdom gör att man har mycket svårt att bli gravid och i mitt fall har det inte blivit någon bebis.  Har försökt bearbeta det faktum, att jag aldrig kommer att få bli mamma så gott det går, men saknaden och sorgen över barnlösheten kommer alltid att finnas där. Den kan lindras, men aldrig försvinna.

Jag blev dubbellungtransplanterad 1995, pga att min grundsjukdom förstörde de gamla lungorna. Fick även en ny njure 2006 av min man. Läs gärna mer om cystisk fibros och mig, på min blogg: sjuktsjuk.blogspot.com

Jag och min man ville adoptera eftersom det inte blev biologiska barn och gjorde utredning 2002-2003, men fick avslag pga min sjukdom. Däremot får vi gärna bli stöd/kontaktfamilj. Vi har dock inget uppdrag som pågår. Maken har två vuxna barn, så en tröst i det hela, är att jag ändå är "bonusmamma" och sedan 2011, även bonusfarmor :)

~Tycker mycket om att promenera i skogen och njuta av tystnaden och den friska luften tillsammans med make och hundar. Åker lite då och då till skogen, för att se om vi ser några älgar, men även för att plocka svamp och bär. Jag är intresserad av trädgård och odling, gå på hockey och heja fram LHC, skriva berättelser, brodera och att baka m.m.

~ Bland det värsta jag vet, är när nyblivna föräldrar inte är nöjda med könet på sitt barn. Det vill säga om de redan har en flicka eller pojke innan och sedan får fler barn med samma kön. Något som är obegripligt för mig.

~ Ni som tror er veta vem jag är, hoppas jag håller all information som jag skriver här, inom FL`s ramar !

~Välkommen att skriva i min gästbok, när du ändå är nyfiken och tittar in !

MVH Elonpelon

Ålder

49 år

Civilstatus

Gift

Föräldratyp

Styv/Bonusförälder    

Personlighet

Blyg     Glad     Omtänksam     Snäll     Tänkare    

Intressen

Barn     Dator/Internet     Djur     Film/TV     Matlagning/Bakning     Natur/Miljö     Resor     Vetenskap     Trädgård    

Musik

Allätare    

Husdjur

Hund    

Innehåll