0 Följare 0 Följer

Emmy K

Flerbarnsförälder

Mamma Emmy är gift med pappa André sedan 13 år. Vi bor i en alldeles för liten villa i Lane-Ryr strax utanför Uddevalla. Pappa André jobbar i Norge och mamma Emmy är hemma med de 4 barnen. Vårt första barn skulle ha fötts hösten 2001 men det slutade i missfall.





Juni
är storasyster med sina 8 år (040629) men ibland tror att hon är mamman i huset. Hon älskar att pyssla och att pärla.


 
 


Ervin
är enda killen i syskonskaran. Han är en mysig och kramig kille på 6 år (060419) . Han är glad i sina bilar och gillar pussel.


 
 


Nelia
är tvilling 1 och vägde bara 605 gram då hon föddes i vecka 23+5. Hon har fyllt 5 år (071203) . Hon är en väldigt glad tjej.


 
 


Lilja
är tvilling nr 2 och vägde 640 gram när hon föddes 17 veckor för tidigt. Redan 5 år (071203) . Hon är mycket sällskapssjuk.









 






`°•.¸ ღ♥ღ ¸.•°´¯)♥ღ&h earts;(¯`°•.¸ ღ♥ღ ¸.•°´¯)♥ღ&h earts;(¯`°•.¸ ღ♥ღ ¸.•°´


Gör ett besök på min webshop för familjer med prematurbarn www.pytteliten.net



Våra tvillingar Nelia och Lilja skulle ha fötts den 26 mars 2008 men de föddes fyra månader för tidigt den 3 dec 2007. Jag hade endast gått 23+5 veckor av min graviditet. Nelia vägde 640 gram och Lilja vägde 605 gram.

Nu är de nio månader (korrigerat) och de är så härliga och glada tjejer.

Jag har lagt in ett nytt filmklipp!

Jag skriver en bok om mina småttingar och än så länge så står det mesta här på min blogg att läsa. Sedan får ni köpa boken.

`°•.¸ ღ♥ღ ¸.•°´¯)♥ღ&h earts;(¯`°•.¸ ღ♥ღ ¸.•°´¯)♥ღ&h earts;(¯`°•.¸ ღ♥ღ ¸.•°´

Jag har en hemsida oxå där det mesta om oss finns att läsa: www.karfunkel.se

Jag driver företaget Svenska Rötter och gör personliga släkttavlor samt släktforskar på uppdrag: www.svenskarotter.se


 


Jag har dessutom en webshop som riktar sig till föräldrar och anhöriga till för tidigt födda barn. I butiken kan ni hitta kläder, litteratur och andra små speciella ting till era pyttesmå prematurer:
www.pytteliten.net


 


Vår lilla vän Hanna lider av en sällsynt och svår hög malign hjärntumör. Hon fyller sju år om några dagar och är en väldigt pysslig tjej som gillar att gå i skolan.
Just nu finns det inte så mycket att göra åt cancern utan de cellgifter hon får nu bromsar endast förloppet. Vi står maktlösa bredvid och bara hoppas på ett mirakel.

Om ni skulle vilja göra för alla de som drabbats av den här hemska sjukdomen så finns det något ni kan göra. Hannas familj har en egen insamling genom barncancerfonden där pengarna går till forskning. Snälla, ge en liten peng. Alla kan ge en tjuga och många kan avvara en hundring. Oavsett hur mycket ni kan ge så är alla tior högt värderade för alla dem som drabbats.

Så här skriver hennes föräldrar:
Vår vackra flicka, Hanna Liliequist 7år, ligger hemma och får palliativ vård.
Det hemska började för precis 2 år sedan och det tog 2 månader att konstatera att Hanna hade PNET,hög malign hjärntumör. Hanna har hela tiden förundrat oss, läkare mfl och gick tom ett helt år i skolan! En läkare sa "ja Hanna, hon slutar aldrig att förvåna" Hon som var utdömd redan julen 2007. Hanna kan idag inte gå,prata-bara trycka med sin vänstra hand, detta efter en stor hjärnblödning 20 juli. Vi vill tacka alla er som hjälpt till att bidra till forskningen och hoppas att det någongång kan bli sant-det att inget barn och hennes/hans familj ska drabbas av cancer. Det är så grymt att se sitt barn tyna bort på detta sätt att inget annat kan vara värre.
www.barncancerfonden.se/2243

Ålder

44 år

Barn

18 år     16 år     14 år     14 år    

Civilstatus

Gift

Föräldratyp

Heltidsförälder     Njutningsförälder     Styv/Bonusförälder     Tvillingförälder    

Personlighet

Ambitiös     Blyg     Duracellkanin     Glad     Kontrollfreak     Nattuggla     Optimist     Trygg    

Intressen

Barn     Dator/Internet     Fotografi     Heminredning     Historia     Musik     Resor     Scrapbooking    

Musik

Blues     Country     Hårdrock     Metal     Pop     RnB     Rock     Soul    

Husdjur

Katt