0 Följare 0 Följer

fenja

Flerbarnsförälder

Stockholmska som trots stor kärlek till sin hemstad tog pick & pack & två hundar och flyttade till Malmö i april -07 för att bli sambo med en halvitalienare på Limhamn.

Efter två år tillsammans i en trång lägenhet så flyttade vi i slutet av juni -09 vidare till en charmig faluröd skånelänga från 1843 med 2 000 kvm tomt på vischan utanför Lund, och då gick en flera år gammal längtan till landet i uppfyllelse!

Saknar fortfarande Sthlm och vännerna/familjen där en hel del, men har hittat några fina guldkorn (både vänner & platser) här i Skåne som gör att jag ändå trivs rätt bra.

Fick tvillingpojkar i juli -09 med akut kejsarsnitt - de skulle egentligen ha kommit genom ett planerat kejsarsnitt tre dagar senare (eftersom den ene låg i sätesbjudning), men de bestämde sig själva för att det var dags att anlända lite tidigare.

Deras första år var händelserikt för oss - att flytta från stan till landet, från lägenhet till hus, att börja planera renovering - och samtidigt lära oss fungera som tvillingföräldrar med allt vad det innebär - var en berg- och dalbana med flera toppar och många dalar.

I september -11 fick vi även en liten lillebror till tvillingarna, som då var strax över 2 år gamla. Även om det var lite oplanerat så var han mycket välkommen. Dock blev det en jobbig förlossning - efter 14 timmars värkarbete då ingenting hände, blev det akut kejsarsnitt igen då det visade sig att lillebror lagt sig på tvären i livmodern och fastnat. Snittet blev därför både bredare och mer komplicerat än normalt, och återhämtningen efteråt tog tid och var jobbig. 

Sedan dess har livet mest kretsat kring dessa tre vildingar och deras behov. De är alla tre väldigt aktiva och företagsamma killar, med mycket fart och humör!   

Har även alltid haft hundar - rottweiler & pinscher - och har i normala fall alltid varit mycket aktiv med hundarna på kvällar & helger (bevakning, spår, sök, lydnad, agility, utställning), men av förklarliga skäl har det blivit mindre av den varan sedan magen började växa...så för tillfället är det bara en hund i huset, en härlig rottistik på snart 6 år som skulle ha blivit min tredje tjänstehund, men fick nöja sig med att bli en älskad familjevovve istället - vilket hon verkar fullt tillfreds med. :)

Ålder

47 år

Barn

10 år     10 år     8 år    

Civilstatus

Sambo

Föräldratyp

Kaosförälder     Tvillingförälder    

Personlighet

Ambivalent     Glad     Kontrollfreak     Nattuggla     Nyfiken     Optimist     Social     Tänkare    

Intressen

Djur     Historia     Litteratur     Musik     Natur/Miljö     Resor     Vetenskap     Uteliv    

Musik

Allätare     Hårdrock     Musikal     Pop     RnB     Rock     Soul     Techno    

Husdjur

Hund    

Innehåll