Hejsan!

Jag är en glad trebarnsmamma som bor i mörkaste Småland med min familj ute på landet. Just nu är jag aktuell i "Farmen 2016", där du kan följa mitt äventyr på TV4.

www.facebook.com/Farmentv4/photos/pb.288947554502673.-2207520000.1452090324./1016169878447100/&theater

Jag tycker om att påta i trädgården, spela musik (är med i ett band som det går framåt för, se bilder), varit med i en dokusåpa på teve (tycker om att bli filmad, gör ju det dårå;) och tycker om att vara med mina barn. 

Annars tycker jag om det lilla i vardagen. En grillkväll, middag med vänner eller bara en träff över en kopp kaffe är stunder som jag uppskattar. Sitter mycket ute i mitt fina växthus och njuter av blomsterprakten.

Renoverar mycket då jag har en förkärlek till Shabby chick-hållet (gammal stil som går i vitt;)) Allt som är vitt är vackert med inslag av andra färger såklart...

Skriv gärna en rad eller två, det är alltid lika uppmuntrande att se när någon varit inne och hälsat på,

Gå in på min blogg; finest.se/nillawallette/

eller på min facebook.com/pernilla.wallette

eller på min karriärsblogg inom musikvärlden; wiwa.se

kramar "lilla jag"!

Barn

26 år     29 år     14 år    

Civilstatus

Gift

Föräldratyp

Cool förälder     Good Enough     Kaosförälder     Njutningsförälder    

Personlighet

Galen     Glad     Nattuggla     Omtänksam     Optimist     Snäll     Social    

Intressen

Barn     Etik/Filosofi     Fotografi     Konst     Musik     Photoshop     Scrapbooking     Trädgård    

Musik

Allätare     Barnmusik     Country     Klassisk     Metal     Pop     Rock     Synth    

Husdjur

Hund     Katt     Orm     Ödla    

Aktivitetsflöde

2016-05-01 Flickanx2 svarade i tråden: Länka din bloggadress här: http://finest.se/nillawallette/Är nog en av de få som faktiskt aldrig har tatuerat mig, annars verkar det som om var och varannan människa gör det nu för tiden. Inte för att jag inte tycker det är fint eller så.
2016-05-01 Flickanx2 svarade i tråden: Länka till din blogg här!: http://finest.se/nillawallette/

Är nog en av de få som faktiskt aldrig har tatuerat mig, annars verkar det som om var och varannan människa gör det nu för tiden. Inte för att jag inte tycker det är fint eller så.
2016-04-28 Flickanx2 svarade i tråden: Vill du göra reklam för din blogg? LÄGG UPP DEN HÄR!: Äntligen kan jag sälja mina cd-skivor. Nu har de kommit till mig, det är en härlig känsla må jag säga. På bilden är klockan inte mer än 4 på morgonen. Den är från en av mina musikvideo.
2016-04-28 Flickanx2 svarade i tråden: Länka din blogg här (dagligen): Äntligen kan jag sälja mina cd-skivor. Nu har de kommit till mig, det är en härlig känsla må jag säga. På bilden är klockan inte mer än 4 på morgonen. Den är från en av mina musikvideo.
2016-04-28 Flickanx2 svarade i tråden: Länka er blogg här *nyfiken* på vad ni skriver i bloggen :): Äntligen kan jag sälja mina cd-skivor. Nu har de kommit till mig, det är en härlig känsla må jag säga. På bilden är klockan inte mer än 4 på morgonen. Den är från en av mina musikvideo.
2016-04-18 Flickanx2 svarade i tråden: Länka er blogg här *nyfiken* på vad ni skriver i bloggen :): På bilden är jag 15 år. Hade precis blivit ihop med min första kille. Jag var så kär en flicka kan bli i den åldern. När jag var liten var jag en populär tjej. När jag kom upp i tonåren hände.
2016-04-18 Flickanx2 svarade i tråden: Vill du göra reklam för din blogg? LÄGG UPP DEN HÄR!: På bilden är jag 15 år. Hade precis blivit ihop med min första kille. Jag var så kär en flicka kan bli i den åldern. När jag var liten var jag en populär tjej. När jag kom upp i tonåren hände.
2016-04-18 Flickanx2 svarade i tråden: Länka din blogg här (dagligen): På bilden är jag 15 år. Hade precis blivit ihop med min första kille. Jag var så kär en flicka kan bli i den åldern. När jag var liten var jag en populär tjej. När jag kom upp i tonåren hände.
2016-04-18 Flickanx2 svarade i tråden: Dela med dig av din blogg :-D: På bilden är jag 15 år. Hade precis blivit ihop med min första kille. Jag var så kär en flicka kan bli i den åldern. När jag var liten var jag en populär tjej. När jag kom upp i tonåren hände.
2016-04-16 Flickanx2 svarade i tråden: Vill du göra reklam för din blogg? LÄGG UPP DEN HÄR!: Vad är det första du tänker på när du vaknar? Det är den bästa stunden på hela dan, tycker jag. Särskilt om jag kan ligga kvar och bara känna hur tung och avslappnad hela min kropp är.

Innehåll