1 Följare 0 Följer

Gladhannapanna

Flerbarnsförälder

Oj, inser att jag har en väldigt gammal presentation! Dags att uppdatera den!

Jag heter Pyttis, eller ja, eg heter jag ju ngt helt annat! Är gift sedan några år tillbaka, vi bor i hus med min man och våra två flickor!  Innan vi gifte oss var jag mycket inne på Bröllopstorget, men efter bröllopet har jag varit här väldigt mycket!

Jag är en positiv tjej med många järn i elden och har en fantastisk make! Det är jättekul att bo i hus, men oj vad mycket som måste fixas med hela tiden! Många pengar går det också åt, men det är värt varje krona! Jag jobbar med ett väldigt roligt jobb där jag kan styra en hel del själv vad jag vill göra!

November 2006 blev vi föräldrar till Agnes, det var jobbigt första tiden men det är mest kul att vara förälder, även om det naturligtvis inte är en dans på rosor varje dag! Hon beskrivs ofta som glad, snäll men väldigt bestämd!

I mars 2009 föddes Julia och om Agnes är bestämd vet jag inte vad man ska säga om Julia! Vår egna lilla Lotta på Bråkmakargatan. Lika gosig och mysig lika arg och besvärlig kan hon vara!

Nu ser vi slutet på bebistiden, både med lättnad och visst vemod. Ingen spjälsäng, inga nappar osv...

Här på Familjeliv hänger jag mest i 30+-trådarna, vi är ett gäng som började skriva under sommaren 2005, men det finns alltid plats för nya bekantskaper!

Ålder

48 år

Barn

13 år    

Civilstatus

Gift

Föräldratyp

Good Enough    

Personlighet

Ambivalent     Glad     Kontrollfreak     Omtänksam     Optimist     Snäll     Social    

Intressen

Barn     Djur     Litteratur     Matlagning/Bakning     Psykologi     Religion    

Musik

Allätare    

Innehåll