0 Följare 0 Följer

HannahAurora

Övrigt

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

23 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

2021-01-21 HannahAurora svarade i tråden: Lurad på pengar men polisen gör ingenting?!?: Tack, hoppas du har det bättre nu.

Vad gäller sonen verkade han faktiskt uppskatta det. Han verkar vara medveten om hennes brott men har (kanske av den anledningen) ingen kontakt med henne. Och han uppmuntrade mig att polisanmäla hans.
2021-01-21 HannahAurora svarade i tråden: Lurad på pengar men polisen gör ingenting?!?: @Långbenpluto Jag får en känsla av att du inte läste allt, du ska få sista stycket att lösa igenom en gång till. Men poängen är inte hur mycket jag förlorade, utan att det blev såhär alls.
2021-01-21 HannahAurora svarade i tråden: Gammalt barnprogram, pojke ger flicka puss på i födelsedagspresent:
@Magical Tyvärr stämmer det, letar än.

2021-01-21 HannahAurora skapade en ny tråd: Lurad på pengar men polisen gör ingenting?!?: Hej. För ett par månader sen blev jag lurad på pengar på Blocket, men det ser inte utom som jag kommer få ersättning, eller som bedragaren kommer ställas inför rätta. Men det riktigt dåliga är.
2020-12-23 HannahAurora svarade i tråden: Gammalt barnprogram, pojke ger flicka puss på i födelsedagspresent:
@TowMater Det tror jag inte, många barnprogram innehåller sånt, och en puss är ju ganska oskyldigt. Och i det här sammanhanget var det ju menat som en present, för han va verkligen kär i den här tjejen.

2020-12-23 HannahAurora svarade i tråden: Gammalt barnprogram, pojke ger flicka puss på i födelsedagspresent:
@Magical Ja det stämmer, tyvärr.

2020-12-23 HannahAurora svarade i tråden: Gammalt barnprogram, pojke ger flicka puss på i födelsedagspresent:
Stämmer ????

2020-11-09 HannahAurora svarade i tråden: Avsnitt ur Björnes magasin, hjälp?:
Alltså, han gick in i ett spindelnät och sen kom en spindel ner från taket eller nåt och satte sig på hans ansikte. Han kan ha varit inomhus men jag har för mig att han var utomhus.

2020-10-31 HannahAurora svarade i tråden: Missfärgning vägg: En märklig sak jag sett vid huvidändan, är att ibland lägger jag handen eller knogarna mot väggen (i sömnen eller innan jag somnar för den delen av väggen är sval) och det verkar som svett löser upp det?.
2020-07-17 HannahAurora svarade i tråden: Tvättmaskinens vattenlås svämmar över:
Det är två olika bilder, inte mina egna. Men tusen tack för alla svar! ^^

Innehåll