0 Följare 0 Följer

HannahAurora

Övrigt

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

23 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

2021-07-19 HannahAurora svarade i tråden: Gammal reklam för mensskydd, hjälp?:
Har skickat pm

2021-07-18 HannahAurora svarade i tråden: Gammal reklam för mensskydd, hjälp?:
Åh, du är typ den första jag frågat som minns den! ???? Minns du vilket märke det var? ????

Och har du en länk eller nåt sånt? ????????

2021-05-31 HannahAurora svarade i tråden: Saga om flicka som bytte saker:
Tyvärr var det inte den, men tack ändå. ????

2021-05-24 HannahAurora svarade i tråden: Bumper från Sommarlov?:
Need det va inte det. Inte så 2D. ????????

2021-04-21 HannahAurora svarade i tråden: Polisanmäla vårdslöshet I trafiken?: Okej, jag får se vad polisen har att säga då. Tack för hjälpen.

Fast den där lagen om att lämna företräder på parkeringsplats borde inte gälla här, eftersom han körde på en ej infart väg.
2021-04-21 HannahAurora svarade i tråden: Polisanmäla vårdslöshet I trafiken?: Jag skrev väl att jag inte är så insatt i lagar?

Jag förstår varför min cykel är relevant, hade jag varit där som fotgängare och han nästan kört på mig hade det verkligen varit så.
2021-01-21 HannahAurora svarade i tråden: Lurad på pengar men polisen gör ingenting?!?: Tack, hoppas du har det bättre nu.

Vad gäller sonen verkade han faktiskt uppskatta det. Han verkar vara medveten om hennes brott men har (kanske av den anledningen) ingen kontakt med henne. Och han uppmuntrade mig att polisanmäla hans.
2021-01-21 HannahAurora svarade i tråden: Lurad på pengar men polisen gör ingenting?!?: @Långbenpluto Jag får en känsla av att du inte läste allt, du ska få sista stycket att lösa igenom en gång till. Men poängen är inte hur mycket jag förlorade, utan att det blev såhär alls.
2021-01-21 HannahAurora svarade i tråden: Gammalt barnprogram, pojke ger flicka puss på i födelsedagspresent:
@Magical Tyvärr stämmer det, letar än.

2021-01-21 HannahAurora skapade en ny tråd: Lurad på pengar men polisen gör ingenting?!?: Hej. För ett par månader sen blev jag lurad på pengar på Blocket, men det ser inte utom som jag kommer få ersättning, eller som bedragaren kommer ställas inför rätta. Men det riktigt dåliga är.

Innehåll