0 Följare 0 Följer

Hedblomster

Planerar barn

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

29 år

Civilstatus

Sambo

Intressen

Djur     Litteratur     Shopping     Skönhet/Mode    

Husdjur

Hund     Katt    

Aktivitetsflöde

I förrgår 18:31 Hedblomster svarade i tråden: 6 misslyckade återföringar - vad nu?: Idag har jag pratat med en läkare på kliniken. Kom väl inte fram till så mycket men hon sa att vi kan testa en stimulerad cykel även om inget tyder på att det skulle vara bättre, men för att prova.
I förrgår 18:23 Hedblomster svarade i tråden: 6 misslyckade återföringar - vad nu?:
Tack! Verkar väldigt lätt! Bra tips att köpa i förväg.

2019-11-10 Hedblomster svarade i tråden: 6 misslyckade återföringar - vad nu?:
En gång har jag gått över 4+0, den andra gången prick dit tror jag. TSH tog jag 2018 och då var det 1,5. Kan det ha ändrats, borde jag ta det igen?

2019-11-10 Hedblomster svarade i tråden: 6 misslyckade återföringar - vad nu?: Tack för svar, hade faktiskt tänkt be att få testa crinone istället! Får kramper ibland och jag vill se om det är pga lutinus som tydligen kan ha det som biverkning, eller inte. Ska ta upp det när jag ringer kliniken.
2019-11-10 Hedblomster svarade i tråden: 6 misslyckade återföringar - vad nu?: Jag ska ta upp det med sambon och se vad han tycker, det är ju ändå 300 euro... Men nu har jag precis haft mens så det blir i så fall efter nästa eventuellt misslyckade försök! Har läst lite om det och.
2019-11-10 Hedblomster svarade i tråden: 6 misslyckade återföringar - vad nu?: Oj, jag hade inte ens läst vad de skriver på sin hemsida men jag känner att det inte ens, för mig, känns som samma klinik. Vad märkligt. Ska försöka få prata med en läkare nästa vecka men om vi.
2019-11-10 Hedblomster svarade i tråden: 6 misslyckade återföringar - vad nu?: Tack för svar! Har kikat lite i Aten-tråden men det känns så stort, och läskigt, så jag vet inte riktigt om vi är där ännu. Skulle gärna testa prednisolon men min klinik tror inte på det, de.
2019-11-10 Hedblomster svarade i tråden: 6 misslyckade återföringar - vad nu?: Tack för svar! Har kikat lite i Aten-tråden men det känns så stort, och läskigt, så jag vet inte riktigt om vi är där ännu. Skulle gärna testa prednisolon men min klinik tror inte på det, de.
2019-11-10 Hedblomster svarade i tråden: 6 misslyckade återföringar - vad nu?: Tack för svar! Har ju haft två såna tidiga missfall/kemiska graviditeter men jag tror knappt de räknas som missfall av vården så inte ens om jag får ett till kanske det är värt att be om några prover.
2019-11-06 Hedblomster svarade i tråden: IVF hösten 2019: Men! Vad tråkigt att vi är fler som upplever det så! Eller ja, skönt att det inte bara är jag men ni förstår... Varför är det så svårt att leverera en skopa empati när folk ringer och antagligen.

Innehåll