0 Följare 0 Följer

Hedblomster

Planerar barn

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

31 år

Civilstatus

Sambo

Intressen

Djur     Litteratur     Shopping     Skönhet/Mode    

Husdjur

Hund     Katt    

Aktivitetsflöde

2021-08-26 Hedblomster svarade i tråden: 6 misslyckade återföringar - vad nu?: Har visst inte uppdaterat här! Efter vår kemiska grav senast valde vi att tina embryon och utföra pgt-a. Vi hade sex embryon i frysen och testade de tre finaste. Inget av dem var friskt. Vi har tre otestade embryon kvar men de är.
2021-05-31 Hedblomster svarade i tråden: 6 misslyckade återföringar - vad nu?: Det känns ändå hoppfullt men jag är rädd för att det ska ta lång tid eftersom det tär så på en... Påfrestande liksom. De har inte sagt specfikt "det HÄR är problemet" men de har upptäckt.
2021-05-28 Hedblomster svarade i tråden: 6 misslyckade återföringar - vad nu?:
Liten uppdatering. Tionde återföringen (första i Ryssland) blev ännu en kemisk graviditet. Tråkigt.

2021-04-11 Hedblomster svarade i tråden: 6 misslyckade återföringar - vad nu?:
Fick tyvärr aldrig testa prednisolon i Sverige!

2021-04-09 Hedblomster svarade i tråden: 6 misslyckade återföringar - vad nu?:
Ja vi har gjort karyotyp där, det är ett blodprov på oss båda. Vi har inte gjort pgt-a på embryona vilket jag iofs ångrar lite men kliniken tyckte inte vi behövde.

2021-04-08 Hedblomster svarade i tråden: 6 misslyckade återföringar - vad nu?: Ja, jag kommer ta crinone+progesteronsprutor, progynon+estrogenplåster, prednisolon, klexane, IVIG-dropp med mera. Massa mediciner! Om inte annat så lär det ge en massa placebo-effekt, haha. Men hoppas det gör susen! Tusen tack!.
2021-04-06 Hedblomster svarade i tråden: 6 misslyckade återföringar - vad nu?: Vi fick fem blastocyster per gång i Sverige och sju i ryssland, så ett par till men tyckte två var ganska låg kvalitet också så vet inte om det egentligen blev någon skillnad :) 

Det har gått okej.
2021-04-04 Hedblomster svarade i tråden: 6 misslyckade återföringar - vad nu?: Hej! Vi har varit två vändor för hysteroskopi och era-test och blodprover samt äggplock. Ska åka för första återföringen i maj om allt klaffar. Lycka till med privat behandling, hoppas det funkar bättre.
2021-04-02 Hedblomster svarade i tråden: 6 misslyckade återföringar - vad nu?:
Hej! Jag gjorde det via landstinget då jag fick remiss efter flera misslyckade försök! Men det går att göra privat om man vill betala för det :)

2021-04-01 Hedblomster svarade i tråden: Vi som försökt med första barnet ca 1 år: Tack så jättemycket för tumhållning! Tycker absolut att ni ska testa Ryssland om ni har möjlighet. Man vill ju verkligen uttömma alla chanser. Skönt att höra att du vet flera som fått hjälp av Olga!.