0 Följare 0 Följer

Hedblomster

Planerar barn

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

29 år

Civilstatus

Sambo

Intressen

Djur     Litteratur     Shopping     Skönhet/Mode    

Husdjur

Hund     Katt    

Aktivitetsflöde

Igår 18:31 Hedblomster svarade i tråden: Använder era män/killar toalettpapper när de kissar?:
Min sambo använder inte papper när han kissar men jag önskar att han gjorde... Känns ofräscht men men.

2020-01-16 Hedblomster svarade i tråden: Endeometrit/inflammation i livmodern?:
Tack för tipset men jag fick en remiss till slut och genomförde förra veckan. Allt såg bra ut!

2020-01-15 Hedblomster svarade i tråden: Vi som försökt med första barnet ca 1 år: Oj ja det kan ju vara en orsak! Jag vet att jag testat det iaf och hade 1,5! Vad hade du?

Är såååå irriterad på kliniken nu. Försökt boka en telefontid med läkare två ggr sedan hysteroskopin men.
2020-01-15 Hedblomster svarade i tråden: IVF hösten 2019:
Hoppas allt gått bra idag!

2020-01-13 Hedblomster svarade i tråden: IVF hösten 2019:
<3

2020-01-13 Hedblomster svarade i tråden: Vi som försökt med första barnet ca 1 år: Pratade med sambon och vi bestämde att vi väntar med återföring tills nästa cykel. Vi ska ju prova stimulerad då och vi vill inte gå miste om det, har två i frysen nu och använder vi ett i naturlig cykel.
2020-01-12 Hedblomster svarade i tråden: Vi som försökt med första barnet ca 1 år: Jag har haft älflytningar men inte känt av äl eller fått ont i brösten som jag brukar... Händer ibland att jag inte känner, men väldigt sällan, sen kommer mensen ändå så antar det har gått bra iaf.
2020-01-11 Hedblomster svarade i tråden: Vi som försökt med första barnet ca 1 år: Jag ringde rpc igår morse för att fråga om återföring, sköterskan sa att man INTE behövde vänta en mens efter hysteroskopi men att läkaren skrivit i journalen att han skulle ta kontakt efter hysteroskopi.
2020-01-10 Hedblomster svarade i tråden: Vi som försökt med första barnet ca 1 år: Vad märkligt men ja olika kliniker gör verkligen olika... Men ändå är de alltid så säkra på att de gör rätt.

Nej, rpc har sagt att de aldrig sätter in två oavsett :( I Falun hade vi antagligen.
2020-01-10 Hedblomster svarade i tråden: 6 misslyckade återföringar - vad nu?: Pratat med sköterska nu som sa att vi inte behövde vänta tills nästa cykel med återföring, rent generellt! Dock hade läkaren skrivit i journalen att han ville göra en plan när han sett resultatet så.

Innehåll