0 Följare 0 Följer

Hedblomster

Planerar barn

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

29 år

Civilstatus

Sambo

Intressen

Djur     Litteratur     Shopping     Skönhet/Mode    

Husdjur

Hund     Katt    

Aktivitetsflöde

I förrgår 10:19 Hedblomster svarade i tråden: Vi som försökt med första barnet ca 1 år: Det jobbigaste var när en av mina närmsta vänner berättade att hon var gravid i våras. Dels har hon förut varit väldigt tveksam till att skaffa barn så jag visste inte att de försökte ena, och så.
I förrgår 10:15 Hedblomster svarade i tråden: Vi som försökt med första barnet ca 1 år:
<3

2020-07-03 Hedblomster svarade i tråden: Vi som försökt med första barnet ca 1 år: Jaa min sambo är väl med på det sätt att han vill åka till Ryssland och betalar största delen men jag får stå för råddandet som vanligt... Jag kommer antagligen få ordna allt med visum och.
2020-07-03 Hedblomster svarade i tråden: Vi som försökt med första barnet ca 1 år: Hej! Såklart det är jobbigt ibland, jag är ju otroligt avundsjuk på de som lyckas, jag VILL inte vara avundsjuk på andra som kämpat men kan inte rå för det! Tycker såklart ni förtjänar det och.
2020-06-30 Hedblomster svarade i tråden: Vi som försökt med första barnet ca 1 år: Åh vad fint av dig att fortsätta följa! Ja det är hemskt mycket pengar i Ryssland... Själva paketet med tre behandlingar kostar 100.000, sen är det hysteroskopi plus ERA typ 30.000, blodprover, läkarundersökning,.
2020-06-29 Hedblomster svarade i tråden: Vi som försökt med första barnet ca 1 år: Hej tråden <3 Känt mig så ensam sen så många av er "tagit examen" härifrån. Undrar också hur det gått för tex Fifen?

Min klinik har varit stängd i tre månader nu, stängde strax.
2020-05-15 Hedblomster svarade i tråden: IVF hösten 2019: Vi var inne på äggdonation men läkaren tyckte inte att der var nödvändigt alls så vi ska köra med egna ägg. På ett sätt hade jag velat göra äggdonation där att maxa chanserna men samtidigt.
2020-05-09 Hedblomster svarade i tråden: IVF hösten 2019: Hej! Då har vi gjort lika många, har också gjort åtta återföringar. Så himla jobbigt! Har du känt dig hoppfull under tiden? Jag har helt tappat hoppet... :( Har dock fått två tidiga plus som försvunnit.
2020-04-16 Hedblomster svarade i tråden: 6 misslyckade återföringar - vad nu?: Fortsätter att uppdatera lite här! Hade en Skypekonsultation med en läkare från Olga fertility clinic igår. Kändes rätt bra. Om jag skulle åka dit skulle de vilja göra en del blodprover, bland annat karyotyp.
2020-04-13 Hedblomster svarade i tråden: Filma på ultraljud Stortorgets gynekologmottagning i Örebro?:
Jag menar såklart denna vecka, inte efter denna vecka... Hon började igen den 10e såg jag nu.

Innehåll