0 Följare 0 Följer

Hedblomster

Planerar barn

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

30 år

Civilstatus

Sambo

Intressen

Djur     Litteratur     Shopping     Skönhet/Mode    

Husdjur

Hund     Katt    

Aktivitetsflöde

2020-09-16 Hedblomster svarade i tråden: Vi som försökt med första barnet ca 1 år: Jag vet inte vilka mediciner än men hoppas få reda på det denna vecka. Det enda jag egentligen vet är tidplanen och vilka tester som ska tas... Det kommer kosta totalt kanske 150-160tusen för paket med 3 ivf plus testerna,.
2020-09-11 Hedblomster svarade i tråden: Vi som försökt med första barnet ca 1 år: Vi hade tänkt det men vi ångrade oss... Vi åker till Ryssland i november för tester, december för äggplock och februari/mars för återföring. Kommer bli superkrångligt men jag hoppas det är det.
2020-09-02 Hedblomster svarade i tråden: Filma på ultraljud Stortorgets gynekologmottagning i Örebro?:
Om du mailar henne brukar hon kunna skaka fram fler tider :)

2020-08-29 Hedblomster svarade i tråden: Vi som försökt med första barnet ca 1 år: Ja det är kört, har fått mens och tiotusen negativa test :/ Får fortfarande inte prata med en läkare förrän efter testdag som är rd 18 och nu är jag på rd 12, men sen SKA jag återigen be om långt.
2020-08-26 Hedblomster svarade i tråden: Ivf-kliniker i Tjeckien:
Tack! Intressant att de är bra på immunologiska utredningar också, kan också vara aktuellt.

2020-08-26 Hedblomster svarade i tråden: Ivf-kliniker i Tjeckien: Jag har mest pratat med Gennet men vet inte om de är BRA eller inte... Väldigt trevlig koordinator iaf! Har nog haft lite kontakt med Unica också i våras. Tyckte du att de var bra i allmänhet?

Har tittat på Reprofit,.
2020-08-25 Hedblomster svarade i tråden: Vi som försökt med första barnet ca 1 år: Svårt att känna hopp om Ryssland just nu när det inte blir av när jag vill. Alltså det går att åka men det blir otroligt krångligt för oss pga var vi bor, ekonomiska orsaker, längd på resan.
2020-08-24 Hedblomster svarade i tråden: Vi som försökt med första barnet ca 1 år: Testade med predictor early men förstod det innan för jag får en speciell smärta som jag inte fått när jag plussat :( vet inte när det går enkelt att resa till Ryssland igen men räknar med efter årsskiftet.
2020-08-24 Hedblomster svarade i tråden: Vi som försökt med första barnet ca 1 år:
Blev inget denna gång heller :(

2020-08-20 Hedblomster svarade i tråden: Vi som försökt med första barnet ca 1 år: Tror mensen kommer kanske 26e, 27e. Eller så blir den lite den pga lutinus men den brukar alltid komma iaf... Testdag är 4e september. Kommer testa innan men vet inte när, vill gärna göra det en helg men helgen som kommer nu.

Innehåll