0 Följare 0 Följer

idetenklabordetvackra

Förälder & väntar barn

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

35 år

Barn

4 år    

Civilstatus

Gift

Föräldratyp

Good Enough    

Personlighet

Glad     Morgonmänniska     Pedantisk     Social     Tänkare    

Intressen

Djur     Heminredning     Litteratur     Matlagning/Bakning     Shopping     Trädgård     Träning    

Musik

Allätare    

Husdjur

Hund    

Aktivitetsflöde

2018-01-14 idetenklabordetvackra svarade i tråden: Akut hydrocefalus som 25 åring, frågor?: hej, jag fick akut hydrocefalus som 27åring

var dålig länge oxh sökte hjälp men läkaren vifta bort det och sa åt mig att sluta stressa på jobbet.. till slut svimma jag & vsr okontaktbar länge hemma,.
2018-01-14 idetenklabordetvackra svarade i tråden: Mola/Druvbörd : hej ?

beklagar att ni fick gå igenom de här , det är hemskt stt behövde genomgå dettA !

fick partiell mola 2013, i v12.. hade provtagning några månader & gravförbud i 10 mån.
2016-10-26 idetenklabordetvackra svarade i tråden: Vi som är överviktiga & gravida.: nej det blev inte akut för värkarna kom inte igång förrän mot kvällningen, så de hela gick bra utan panik:) hennes säte var ruckbart så vet inte om de påverkar att man inte behöver lägga.
2016-10-23 idetenklabordetvackra svarade i tråden: Vi som är överviktiga & gravida.: igår i v37+1 bestämde sig vår bebis för att det var dags att komma , vattnet gick vid lunch!! fick komma in direkt pga sätesbjudning & jag ville ha snitt ! hade inte hunnit Planera lr få planerat snitt för min.
2016-10-15 idetenklabordetvackra svarade i tråden: Vi som är överviktiga & gravida.: ja denna väntan på en vändning.. min verkar trivas så här haha.. hur stor är din bebis ? jag har ingen aning om hur de ligger till där inne , här får man inte tul osv för övervikt om nu inte.
2016-10-13 idetenklabordetvackra svarade i tråden: Vi som är överviktiga & gravida.: ja jag känner den ju men tror ja blir nojig när jag läser hur andras lever om.. man ska alltid jämföra dum som man är.har moderkaka i framvägg med.. tror den mår fint där inne :) bara den ville vända sig snart.
2016-10-12 idetenklabordetvackra svarade i tråden: Vi som är överviktiga & gravida.: v35+5 och kontroll hos bm i måndags.. bebisen har inte vänt sig då den har 2 veckor på sig annars blir de vändningsförsök.. vägrar föda första i säte iaf..

annars kan starta tiden på, promenerar.
2016-09-30 idetenklabordetvackra svarade i tråden: Vi som är överviktiga & gravida.: går in i  v35 idag , har de senaste veckorna fått så sjukt ont i bäcken och 3 km me hundarna tar typ 50 min haha.. har gått upp över 10 kg men de syns inte på mig förutom magen ? så hoppas bebis/graviditeten.
2016-09-20 idetenklabordetvackra svarade i tråden: Vi som är överviktiga & gravida.: v 32+4 nu..galet vad tiden springer iväg.. min nya bm tjatade om vikten i fredags," vad väger du den här gången då".. svarade att jag slutat väga mig och tänker inte göra det mer så länge jag mår.
2016-09-08 idetenklabordetvackra svarade i tråden: Vi som är överviktiga & gravida.: jag har inte fått göra tul även om jag är överviktig.. alla värden är bra och jag mår fint , dock gått upp 8 kg nu i v32... är orolig att det är en klump där inne även om kurvan låg.

Innehåll