0 Följare 0 Följer

Inga bekymmer

Förälder & väntar barn

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.
Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.

Aktivitetsflöde

2018-08-05 Inga bekymmer svarade i tråden: Män, var får ni sex när tjejen inte ställer upp?: Varför lever du inte i öppet förhållande då? Under våra första år med min man så ville jag mkt oftare ha sex än han ville, iaf efter första halvåret för innan dess hade vi sex varje dag.
2018-08-05 Inga bekymmer svarade i tråden: Män, var får ni sex när tjejen inte ställer upp?: Du ser om du läser i svaren i tråden att det finns iaf några män som VILL vara trogna. Så varför tror du att de nödvändigtvis begränsas av sin kvinna då? Sen skrev du ju att du bara fick knulla din.
2018-08-05 Inga bekymmer svarade i tråden: Män, var får ni sex när tjejen inte ställer upp?: Har du alltså frågat din fru om hon kan tänka sig ha ett öppet förhållande? Hur har hon annars försökt förbjuda dig? Om man vet med sig att man inte kommer vilja vara trogen i ett förhållande.
2018-08-05 Inga bekymmer svarade i tråden: Ni som varit otrogna mot er partner , varför ?: Okej! Jag förstår såklart att det kräver så mkt större ansträngning att bryta upp. Men funderar ni inte ens på om ni ska bryta upp när ni känner att ni måste ha andra att vara otrogna med för.
2018-08-05 Inga bekymmer svarade i tråden: Ni som varit otrogna mot er partner , varför ?: Hur mycket har du kommunicerat med din partner när det kommer till sex och hans brist på sexlust? Har du frågat vad det beror på? Det finns ju hjälp att få för sånt. Är det inte väldigt jobbigt och.
2018-08-05 Inga bekymmer svarade i tråden: Ni som varit otrogna mot er partner , varför ?: Intressant! Vad är det som gör att du hitintills lyckats vara din fru trogen när du förut varit notoriskt otrogen? Har du och din fru haft nån svacka i förhållandet än? Vet/visste din fru om hur du levt före.
2018-08-05 Inga bekymmer svarade i tråden: Män, var får ni sex när tjejen inte ställer upp?:
Jaha.. men på vilket sätt är det relevant för TS eller för vilken man som helst som lever i Sverige? Tänkte du att TS skulle skilja sig och sen bosätta sig i USA med en sådan kvinna?

2018-08-05 Inga bekymmer svarade i tråden: Han gör slut om jag blir gravid...: Det är inte välkänt nej! Slösar inte min tid på att söka efter tvivelaktiga sk källor på ett sådant befängt påstående! En 23-åring klarar nog många ggr sömnbristen bättre.
2018-08-05 Inga bekymmer svarade i tråden: Män, var får ni sex när tjejen inte ställer upp?:
Eh what? Om du är seriös med ditt inlägg så har du def fått nåt om bakfoten..

2018-08-05 Inga bekymmer svarade i tråden: Män, var får ni sex när tjejen inte ställer upp?: Tror du att ett sexliv där den ena parten alltid ställer upp på sex blir tillfredsställande, spännande och roligt? Du kanske nöjer dig med nån som bara ligger där som en död sill, i så fall kan du.

Innehåll