0 Följare 0 Följer

Josun

Ensamstående förälder

Skicka gärna ett meddelande så blir jag glad ;)

Jag är i alla fall en ensamstående pappa med båda fötterna på jorden som bor själv i Sundsvall tillsammans med 9-årig dotter och våra två kissemissar. 

Föredrar mysiga hemmakvällar, sällskapsspel eller film med god vänner långt före uteliv. Har ingen brist på intressen att sysselsätta mig med men ändå känner jag att det börjar bli tjatigt att mest vara själv. Föredrar lugn men avskyr när det känns som om livet står stilla. Då motivationen och inspirationen är på topp gör det dock sällan det :) Är extremt kreativ och pysslig då allt annat i livet känns bra och att skapa nya eller förändra gamla saker är nog ett av de roligaste saker man kan hålla på med. Är INTE någon sportnörd men jag promenerar, joggar, cyklar eller motionerar väldigt gärna. Dock vore det såklart roligare att ha någon att göra det med.

Vad söker jag då? En förändring i livet. Exakt vad det är vet jag inte riktigt innan jag har hittat det antar jag. Men det kan väl vara allt ifrån vänner till barnvakter och lekkamrater till lilltjejen. Meningsfulla konversationer och diskussioner. Inneboende kanske för att dryga ut ekonomin? Någon att se på film med då jag blir för rastlös att sitta själv i soffan . Kissarna har lärt sig att jag sällan håller mig stilla där). Ett förhållande om allt känns bra. Någon som faktiskt går att prata med i första hand!

Ålder

42 år

Barn

18 år    

Civilstatus

Letar

Föräldratyp

Ensamförälder     Heltidsförälder    

Personlighet

Ambitiös     Blyg     Laidback     Pessimist     Snäll     Tänkare     Töntig    

Intressen

Barn     Dator/Internet     Djur     Etik/Filosofi     Film/TV     Fotografi     Historia     Musik     Politik    

Musik

Hårdrock     Industry     Metal     Synth     Techno    

Husdjur

Katt