4 Följare 0 Följer

jrockyracoon

Övrigt

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

46 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

I förrgår 12:05 jrockyracoon svarade i tråden: Downs syndrom och abort: Och du har alltså en negativ erfarenhet av DS och tycker att dina föräldrar skulle ha gjort abort?

Mina kommentarer ang. t.ex. intelligens gick ut på att jag inte anser att man ska välja bort DS utifrån aspekten att.
I förrgår 11:49 jrockyracoon svarade i tråden: Downs syndrom och abort: För mig är uttrycket "bs" grovt nedsättande. Om jag skulle kalla dina åsikter för bajs skulle det också vara det enligt min mening.

I din värld är det helt okej att generalisera utifrån negativa aspekter om DS, t.
I förrgår 11:25 jrockyracoon svarade i tråden: Downs syndrom och abort: Jag tolkar kanske saker i tråden på ett annat sätt än dig, varav förklaringen av våra olika åsikter i frågan.

Jag har inte någonstans ifrågasatt att personer med DS har lägre intelligens.
I förrgår 11:07 jrockyracoon svarade i tråden: Downs syndrom och abort: Kloka tankar från dig, och jag håller med. Visst är de individer med individuella karakteristika. 

Men jag skulle ändå säga att de har gemensamma drag av att visa och ge kärlek i högre utsträckning än andra.
I förrgår 11:00 jrockyracoon svarade i tråden: ÄR allting mitt fel? Jag börjar tappa hoppet om allt: Jättekul! Jag tycker det är ett stort steg framåt att ni har lyckats enas i att ni har problem, men vill kämpa och försöka komma på lösningar tillsammans!

Fundera på vad det var som gjorde att han reagerade.
I förrgår 10:40 jrockyracoon svarade i tråden: Downs syndrom och abort: Det finns komplexa komplikationer med att få välja.

När det gäller främlingsfientlighet exempelvis. Plötsligt börjar man ställa frågan: "Vill vi ha invandring."

De som känner invandrare och har nära.
I förrgår 10:19 jrockyracoon svarade i tråden: Downs syndrom och abort: Att be om ursäkt innan man förolämpar folks tankar gör det inte mer rätt.

Jag noterar att du ingenstans motsäger mitt påstående om att personer med downs syndrom tillför världen kärlek i större.
I förrgår 09:51 jrockyracoon svarade i tråden: Downs syndrom och abort: En tes kan få stöd på olika sätt. Tesen att personer med nära kontakt med downs syndrom är mer positiva till att själva få ett barn med downs syndrom får förstås stöd av om man kan visa.
I förrgår 04:37 jrockyracoon svarade i tråden: Otrohet, men från ett annat perspektiv: Tack för en intressant frågeställning!

Du verkar vara väldigt klok i dina resonemang. Men dock håller jag inte helt med dig i den fetade biten ovan.

Jag vill göra jämförelsen med sexuella övergrepp.
I förrgår 03:33 jrockyracoon svarade i tråden: Downs syndrom och abort: Jag hade som många andra här valt abort för några år sedan.

Men idag har jag förstått att barn med Downs syndrom ofta är betydligt kärleksfullare och öppnare är många andra barn.

Innehåll