4 Följare 0 Följer

jrockyracoon

Övrigt

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

46 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

2019-10-27 jrockyracoon svarade i tråden: Varför väljer män dåliga kvinnor?: Vänta nu... Går inte i princip hela mänskligheten in i relationer med syfte att få regelbundet sex och på grund av attraktion?

Jag har läst många trådar på FL av kvinnor i 40-årsåldern som.
2019-10-27 jrockyracoon svarade i tråden: Varför väljer män dåliga kvinnor?: Först vill jag säga att jag inte tror att männen väljer partner med dåliga egenskaper i större utsträckning än kvinnor. Egentligen blir därför frågan: "Varför väljer människor ibland.
2019-10-27 jrockyracoon svarade i tråden: Min man vill inte ligga: Tråkig situation TS!

Hur har ni det i relationen annars? 

Jag tänker att lusten minskar om man inte kan nå varandra i relationen. Och om man har barn, fullt ös på många plan, kanske allt det gör att relationen.
2019-10-20 jrockyracoon svarade i tråden: Varför är inte jämnställd medkänsla till män som till kvinnor?: Men borde inte alla, både män och kvinnor, förstå att alla personer oavsett kön mår dåligt av oönskade sexuella övergrepp?

Om exempelvis en 13-årig pojke blir våldtagen av en 35 årig.
2019-10-20 jrockyracoon svarade i tråden: Daltiga mödrar till söner!: Jag tror inte att en stor omsorg om sin son eller dotter är särskilt skadlig.

Jag tror också att barn som får rejält med kärlek som små utvecklar en trygg anknytning och agerar mer vuxet och moget än barn som.
2019-10-20 jrockyracoon svarade i tråden: Liten penis: Du har all rätt till din åsikt att penisstorleken är av avgörande betydelse i en långsiktig relation. Du har fritt fram att ta beslut utifrån denna åsikt.

Men jag kan inte hålla med dig.
2019-10-19 jrockyracoon svarade i tråden: Är inte attraherad av min man längre: Det vore roligt med en intern humor angående pruttar, absolut.

Men det jag menade var att för mig är det självklart att man t.ex. kan prutta inför varandra, kissa, bajsa, byta mensbinda eller liknande.
2019-10-19 jrockyracoon svarade i tråden: Liten penis: Det klart det finns lösningar om ni är så kära och förälskade som du säger att ni är.

Testa olika ställningar, prata om vad ni kan testa. Med lite fantasi och uppfinningsrikedom löser man sådana problem.
2019-10-19 jrockyracoon svarade i tråden: Har socialtjänsten som rutin att alltid starta utredning ifall de får reda på att ena föräldern har npf diagnos?: Jag tror att de som anser att föräldrar är lågbegåvade för att de ifrågasätter socialtjänsten själva är lågbegåvade.

Det är ju ett skämt att säga att socialsekreterarna.
2019-10-19 jrockyracoon svarade i tråden: Har socialtjänsten som rutin att alltid starta utredning ifall de får reda på att ena föräldern har npf diagnos?: Man vet ju inte på förhand om ens barn kommer omhändertas eller inte. Det är ju precis det som är så hemskt - att barnen kan ryckas ifrån fullkomligt normala föräldrar p.g.

Innehåll