4 Följare 0 Följer

jrockyracoon

Övrigt

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

47 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

2020-01-20 jrockyracoon svarade i tråden: Ni som läser på komvux?: Om du väljer att göra s.k. särskild prövning istället för att läsa kursen, så blir det ungefär så som du beskriver, man behöver inte göra inlämningsuppgifter utan endast göra prov.
2020-01-19 jrockyracoon svarade i tråden: Varför blir jag elak mot snälla killar jag dejtar?: Är det konstigt, tycker du? Det handlar om en slags maktbalans. I din förra relation var det din karl som hade makten. Du försökte anstränga dig för att nå upp till hans gunst. Han kunde kanske vara lite taskig mot.
2020-01-19 jrockyracoon svarade i tråden: Elak dotter: Jag vet ju inte detaljerna, du skriver ju inte detaljerat vad det är hon anklagar dig för - men du låter som en gnällande person med offermentalitet.

Visst kanske jag har fel och du är guds bästa barn, och dottern någon.
2020-01-19 jrockyracoon svarade i tråden: ÄR DETTA LÖSS? IGEN?: Jag är ingen expert, men vi har haft löss nyligen.

Min lilla erfarenhet är att det medel vi använde, Linicin se länk nedan, fungerade inte något vidare.

Det var dyrt och utan någon särskild effekt.
2020-01-17 jrockyracoon svarade i tråden: Han följer konton med nakna tjejer: Jag tycker det skulle vara fel av dig att förbjuda honom att titta på det. Det är dock inte fel av dig att berätta hur du själv upplever det när du går in och tittar på kontona.
2020-01-17 jrockyracoon svarade i tråden: Hur ser du på den här situationen ?: Om man ser på kärlek och attraktion som något som bara händer - ena dagen är man kär i sin partner, andra dagen är man kär i en arbetskamrat - då kan jag hålla med om ditt resonemang.
2020-01-17 jrockyracoon svarade i tråden: Längtar så efter kärlek: Det klart att det finns seriösa män. Och varför skulle inte någon av dem kunna älska just dig?

Sen så känns din syn på hur en relation ska vara ganska naiv och orealistisk. Att längta efter någon.
2020-01-15 jrockyracoon svarade i tråden: Längtar efter kärlek: Så varför valde du män som var egoistiska och inte var beredda att jobba för en bra relation?

Jag tänker att ett bra tips är att du lär dig av dina misstag och ändrar något till nästa gång.
2020-01-14 jrockyracoon svarade i tråden: Vad gör vi för fel med vår femåring?: Hej!

Visst är det svårt att hantera sina barn ibland och kanske särskilt så eftersom det från yttervärlden finns ungefär lika många olika uppfostringsstilar som det finns människor.

Innehåll