4 Följare 0 Följer

jrockyracoon

Övrigt

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

46 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

2019-10-20 jrockyracoon svarade i tråden: Varför är inte jämnställd medkänsla till män som till kvinnor?: Men borde inte alla, både män och kvinnor, förstå att alla personer oavsett kön mår dåligt av oönskade sexuella övergrepp?

Om exempelvis en 13-årig pojke blir våldtagen av en 35 årig.
2019-10-20 jrockyracoon svarade i tråden: Daltiga mödrar till söner!: Jag tror inte att en stor omsorg om sin son eller dotter är särskilt skadlig.

Jag tror också att barn som får rejält med kärlek som små utvecklar en trygg anknytning och agerar mer vuxet och moget än barn som.
2019-10-20 jrockyracoon svarade i tråden: Liten penis: Du har all rätt till din åsikt att penisstorleken är av avgörande betydelse i en långsiktig relation. Du har fritt fram att ta beslut utifrån denna åsikt.

Men jag kan inte hålla med dig.
2019-10-19 jrockyracoon svarade i tråden: Är inte attraherad av min man längre: Det vore roligt med en intern humor angående pruttar, absolut.

Men det jag menade var att för mig är det självklart att man t.ex. kan prutta inför varandra, kissa, bajsa, byta mensbinda eller liknande.
2019-10-19 jrockyracoon svarade i tråden: Liten penis: Det klart det finns lösningar om ni är så kära och förälskade som du säger att ni är.

Testa olika ställningar, prata om vad ni kan testa. Med lite fantasi och uppfinningsrikedom löser man sådana problem.
2019-10-19 jrockyracoon svarade i tråden: Har socialtjänsten som rutin att alltid starta utredning ifall de får reda på att ena föräldern har npf diagnos?: Jag tror att de som anser att föräldrar är lågbegåvade för att de ifrågasätter socialtjänsten själva är lågbegåvade.

Det är ju ett skämt att säga att socialsekreterarna.
2019-10-19 jrockyracoon svarade i tråden: Har socialtjänsten som rutin att alltid starta utredning ifall de får reda på att ena föräldern har npf diagnos?: Man vet ju inte på förhand om ens barn kommer omhändertas eller inte. Det är ju precis det som är så hemskt - att barnen kan ryckas ifrån fullkomligt normala föräldrar p.g.
2019-10-19 jrockyracoon svarade i tråden: Barnet terroriserar hela familjen: Jobbig situation, verkligen!

Håller med om att familjen behöver söka hjälp. Också att pappan behöver träda in och hjälpa till mer.

Det som ofta blir ett stort problem i dessa situationer är att barnet.
2019-10-19 jrockyracoon svarade i tråden: Är inte attraherad av min man längre: Bra fråga, vad gör man?

Mitt svar: Man kämpar tillsammans. Om tjafset blir för jobbigt, behöver man prata om det. Det är sunt att bråka ibland men inte för ofta och inte på fel sätt.
2019-10-19 jrockyracoon svarade i tråden: Lämna eller inte? Ångest: För min del tycker jag inte alls att det är särskilt konstigt att få känslor för andra. Det tror jag är vanligt för de flesta. Det får t.ex. både jag och min fru. Det som gör dig speciell är.

Innehåll