Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

40 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

Äldre 7 Dec 19:38 Jsv17 svarade i tråden: Gravida Dec-17 och stannar kvar på FL: Intressant att det kan bli så olika vid förlossningar/grav för samma kvinna. Min är väldigt blodig, men de sa på förlossningen att det är vanligt så jag får väl tro på dom :-) Men nu är.
Äldre 7 Dec 13:12 Jsv17 svarade i tråden: Gravida Dec-17 och stannar kvar på FL: Nu är det rejält med slempropp, ev. Teckenblödnkng eller nåt. För den är inte så slemmig, ringde förlossningen som tyckte det lät dom slempropp (roströd blod med lite klumpar) , skulle ringa igen om.
Äldre 7 Dec 13:06 Jsv17 svarade i tråden: Gravida Dec-17 och stannar kvar på FL:
Äntligen! Grattis! Va skönt att höra att allt gick bra och hon kom spontant till sist :-)

Äldre 7 Dec 06:36 Jsv17 svarade i tråden: Gravida Dec-17 och stannar kvar på FL: Än har bebis tid på sig, innan du behöver bli igångsatt :-) Jag kände ju inte ett skvatt, sen kom molet med rosa flytningarna, som nu övergått i roströda typ så med allra största sannolikhet så.
Äldre 7 Dec 00:33 Jsv17 svarade i tråden: Gravida Dec-17 och stannar kvar på FL: Känns ju som det kan vara nära då :-) Heja Bebis!

Jag blev också helt nervös idag när jag insåg att det faktiskt ska komma en bebis. Så har färdigställt allt och äntligen packat färdigt.
Äldre 7 Dec 00:30 Jsv17 svarade i tråden: Gravida Dec-17 och stannar kvar på FL: ÄNTLIGEN händer det ngt spännande här :-)

Nu lossar det slempropp som är rosa och det molar i ryggslutet. Idag är det BF så kroppen är punktlig på att börja förbereda sig :-) Vet ju att det kan.
Äldre 7 Dec 00:23 Jsv17 svarade i tråden: Hur många dagar har ni kvar till BF?: 0 dagar! BF idag! Så skönt att ha kommit till de där 100% och jag känner mig inte stressad, utan han är välkommen när han är redo :-)

Att VETA att det är max 2 veckor kvar, känns helt fantastiskt :.
Äldre 6 Dec 00:51 Jsv17 svarade i tråden: Sluttampen av graviditeten, hur mår ni?: BF -1 och mår prima :-) Längtar ihjäl mig efter bebis men om det inte var därför hade jag kunnat vara gravid ett tag till utan problem. Jag har inte mycket till förvärkar eller känningar på att något.
Äldre 5 Dec 22:22 Jsv17 svarade i tråden: Blödning v. 14:
Åh va härligt att höra! :-)

Äldre 4 Dec 11:29 Jsv17 svarade i tråden: Gravida Dec-17 och stannar kvar på FL: Välkommen :-) Hoppas bebis bestämmer sig för att titta ut snart då. BF på Torsdag för min del men tror inte en sekund på att han kommer komma innan, räknar inte med nån bebis innan Lucia, men hoppas göt.