Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

30 år

Barn

4 år    

Civilstatus

Gift

Föräldratyp

Ensamförälder     Heltidsförälder    

Personlighet

Blyg     Nyfiken     Omtänksam     Snäll     Tänkare    

Intressen

Djur     Film/TV     Musik     Sex/samlevnad    

Musik

Rock    

Husdjur

Katt    

Aktivitetsflöde

2016-07-15 Kixxa svarade i tråden: Min fyramånaders gråter vid plötsliga ljud, varför?: Anledningen till inlägget var att min vän började googla osv, för hennes en vecka yngre dotter var minsann inte sån och hon kom med massa olika idéer om att min son hade autism osv. Som förstagångsmamma fick.
2016-07-14 Kixxa svarade i tråden: Min fyramånaders gråter vid plötsliga ljud, varför?:
Putt

2015-10-10 Kixxa svarade i tråden: Dino Magic:
Ingen?

2015-10-09 Kixxa skapade en ny tråd: Dino Magic: Hej!

Jag föder barn i februari men har ännu inte hittat en vagn som jag känner är alldeles wow. Lutar mot Emmaljunga viking även om den är ganska dyr gentemot min ganska pressade ekonomi.

Därför undrar jag om.
2015-08-06 Kixxa svarade i tråden: Gröna lund: Tänkte ha seaband och skylla på att jag mådde så illa sist jag var där ifall mor min börjar undra. Jag tycker att jag har mått väldigt bra. Sist jag var gravid spydde jag som en gris hela dagarna.
2015-08-06 Kixxa svarade i tråden: Gröna lund: Du mådde som vanligt också? Inte mer illamående eller så? Vill ju inte stå och kräkas offentligt heller och kan ju va svårt att hinna till en toalett om det sätter in. Har hittills bara kräkts 4 gånger.
2015-08-06 Kixxa skapade en ny tråd: Gröna lund: Hej!

Min mamma vill att jag ska följa med henne och systersönerna till gröna lund imorgon. Jag är gravid i vecka 12, vilket hon inte vet om. Vågar jag åka som vanligt eller bör jag berätta läget redan nu.

Innehåll