0 Följare 0 Följer

Knasiga morsan

Förälder & väntar barn

Nya tider, ny presentation på plats.


Maria här, en stolt och knasig morsa till två knattar. Albin född 2010 och Michelle född 2013. Sambo med barnens pappa och bor i Sandviken. Ja och icke att förglömma, katten Zeke som även delar husrum med oss.


Barnen är och var efterlängtade och älskade från första stund, men båda två graviditeterna var spontana och inte direkt planerade. När vi fick veta att vi väntade Michelle kom det som en stor överraskning. Jag hade tid för gbp-op men tar det som ett tecken från ovan att jag inte ska göra en sådan operation. 


Vidare angående barnen, så verkar jag vara en kvinna som får genomgå snabba förlossningar. Albins förlossning tog 45 minuter och Michelle tog cirka 1 timme och 15 minuter.


Nu är jag igång igen med min viktminskning. 2009 gick jag ner 30kg. Sedan blev jag gravid (1) och ökade upp till 133 kg. Där blev jag fast. 2012 blev jag gravid igen och under graviditeten kom jag ner till 126 kg. Nu är jag igång för fullt att jobba med vikten och funderar på att starta en blogg här inne om det.


Jag söker VÄNNER med barn att umgås, babbla och dela erfarenheter med. Jag är rätt ensam som mammaledig och önskar så gärna socialt sällskap. Skriv mer än gärna.


Maria       &nb sp;  

    

Ålder

37 år

Barn

11 år     8 år    

Civilstatus

Sambo

Föräldratyp

Cool förälder     Good Enough     Heltidsförälder     Kaosförälder     Njutningsförälder    

Personlighet

Glad     Kontrollfreak     Nyfiken     Omtänksam     Snäll     Social     Stressad     Tänkare    

Intressen

Barn     Djur     Fotografi     Heminredning     Motor     Musik     Psykologi     Sex/samlevnad    

Musik

Allätare     Barnmusik     Dansband     Hårdrock     Metal     Musikal     Rock     Schlager    

Husdjur

Akvariefiskar     Katt