0 Följare 0 Följer

Kurreburre

Förälder & planerar barn

Äntligen mamma!

Vi har försökt få barn sen augusti -04. Jag har endometrios, opererade bort en cysta och en halv äggstock som hade förstörts av endon våren -06, mannen har få och slöa simmare.

Efter att ha gått igenom 4 ICSI och 2 FET blev vi äääntligen gravida. Vi fick dock en chock när vi var på VUL o läkaren sa att där va 3st !!! Tyvärr varade lyckan bara till v. 11 då de inte fann några hjärtljud längre. Vi fick det även konstaterat på KK och dagen efter blev jag skrapad. Vi blev oerhört ledsna, även om vi va medvetna om riskerna.

Vi tog lite ofrivillig paus ett tag, jag kände mig lite tom och vilsen när alla IVF-försök var slut. I februari 2010 ställde vi oss i adoptionskö, hösten 2011 testade vi även 3 st inseminationer med donator i Danmark som tyvärr misslyckades. 

I november 2012 fick vi äntligen skicka våra papper till Sydkorea. Dagen före midsommarafton 2013 fick vi det första magiska beskedet, att en liten pojke väntade på oss! I oktober fick vi det efterlängtade samtalet att vi fick resa och hämta honom. I mitten av november 2013 var vi äntligen hemma som en familj!

Nu har vi startat en ny resa, resan mot ett syskon. Vi fick vårt barnbesked i slutet av augusti 2015, en liten flicka från Sydkorea. Nu väntar vi på att få resa, någon gång 2016. Följ vår resa på resanmotsyskon.blogspot.se/

Ålder

46 år

Barn

10 år    

Civilstatus

Gift

Föräldratyp

Adoptivförälder    

Personlighet

Kontrollfreak     Omtänksam     Snäll     Social    

Intressen

Djur     Film/TV     Fotografi     Heminredning     Matlagning/Bakning     Musik     Resor     Sport    

Musik

Allätare    

Husdjur

Katt