0 Följare 0 Följer

Ladylufsen

Övrigt

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

52 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

2018-07-12 Ladylufsen svarade i tråden: Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!:
Hej

Postade nyss ett mer detaljerat svar men de tog ut henne i lördags. Hon vägde 3010 och var 49 cm lång (37+0)så inte någln pyttepytt här heller :) !!

2018-07-12 Ladylufsen svarade i tråden: Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!: Hej alla,

Jag skrev här i förra veckan och hade frågor då mitt vatten gick lite för tidigt (i v36+4) och tänkte bara uppdatera hur det gick för oss, med förhoppning att det kan vara till hjälp för.
2018-07-06 Ladylufsen svarade i tråden: Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!: Ja men förlåt, det var ju så det var! De hade endast dem i mindre storlek så dubbelkollade jag med D om det var ok att skicka dubbelt så många, vilket det var! Men tänk på att försöka ta proverna.
2018-07-06 Ladylufsen svarade i tråden: Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!: Låter som att det är liknande läge för mig nu- vattnet gick 3,5 vecka för tidigt och jag slutade med fragmin och trombyl (och omega3) samma dag, men hsr fortsatt med kortisonet. Stämde av med läkarna på sjukhuset först.
2018-07-05 Ladylufsen svarade i tråden: Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!:
Hej jag fick också svar från D idag!

2018-07-05 Ladylufsen svarade i tråden: Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!:
I vecka 36+5 imorgon på torsdag så inte supertidigt men ändå för tidigt. Ännu har det inte satt igång så får se hur vi går vidare..försöker att inte röra mig så mycket.

2018-07-05 Ladylufsen svarade i tråden: Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!: Ja de gjorde de men jag mejlade till dem (på adressen jag skrev i mitt förra inlägg) innan så det var nog så att hon beställde dit de rören till labbet i förväg. Hon beställde även förpackningsmaterial.
2018-07-05 Ladylufsen svarade i tråden: Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!:
Å tack det gör jag gärna!

2018-07-04 Ladylufsen svarade i tråden: Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!: Hej jag får heller inte svar från D och har mejlat två ggr i veckan - senast inatt då mitt vatten gick (för tidigt) och vi skulle in till förlossningen. Skrev ?urgent? i ämnesraden.
2018-07-04 Ladylufsen svarade i tråden: Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!: Hej

Jag gjorde behandlingen på distans:

-vi skickade blodproverna till Chicago och betalade D samma dag har jag för mig.

- vi valde att börja med den initiala betalningen för konsultation, chicagotester osv fram till graviditet.