Jag och min sambo blev föräldrar till underbara Wilton alldeles förtidigt, 2010-05-09. Han föddes i vecka 24+0, vägde 650 g och 32 cm lång och han blev bara drygt 4 timmar gammal, sedan orkade inte hans små lungor längre.

"Tiden läker alla sår" så fan heller! De slutar att blöda, men de osynliga ärren får vi alltid bära med oss.
Vår älskade och underbara Wilton


Du var efterlängtad och älskad redan innan vi visste att det var du. Du gav oss så mycket glädje, så mycket att se fram emot. Vi skapade dig genom vår kärlek till varandra. Det var en fröjd och se hur du växte för varje vecka och jag är så evigt tacksam för alla känslor du satte igång inom mig och att du varje kväll knackade på och ville komma in och göra dig synlig för oss. Du förändrade inte bara mig rent kroppsligt utan jag vill tacka dig för att du gjorde mig till en bättre människa, utan din livskraft hade jag aldrig förstått vilket mirakel det är att skapa ett nytt liv. Det känns så svårt och jag kan inte förstå hur livet kan vara så grymt mot oss, att ta dig ifrån oss innan vi ens har fått lära känna varandra. Det är ofattbart hur vi kan älska dig så mycket när vi inte ens fick träffa dig på våra villkor. Sov gott vår älskade, underbara Wilton.


Och så står vi här, en tid har gått, de öppna såren har slutat och blöda och nu bär vi med oss vår lilla son i våra hjärtan och vi glädjs åt att Wilton ska bli storebror, planerat till mitten av juni 2011.

I vecka 25 blev jag inlagd på sjukhus sen jag fått sammandragningar som påverkade livmodertappen så nu har jag sängläge med allt vad det innebär och jag hoppas att bebis stannar än i många veckor!

Wiltons lillasyster Thea föddes den 29:e maj 2011 i vecka 36+4. Det är så underbart att hon äntligen är här hos oss och hon är så lik sin storebror!

Barn

11 år    

Civilstatus

Förlovad

Föräldratyp

Änglaförälder    

Personlighet

Ambitiös     Nyfiken     Tänkare    

Intressen

Matlagning/Bakning     Musik     Sport    

Musik

Allätare     Musikal     RnB     Rock    

Innehåll