0 Följare 0 Följer

Madame Mom

Förälder

Jaha.. presentationsdags då....

Hmm... Som ni kanske förstår av nicket så heter jag Ulrika... 73 är födelseåret och alltså INTE åldern. 38 år ung och mamma till 7 underbara ungar är jag.


Mitt första barn är en 19-årig, butter och ganska dryg grabb som med stora steg marcherar mot vuxenlivet, med allt vad det innebär... :)
Han är min egen.. (från ett tidigare förhållande, med en pappa som inte bryr sig)
Dom 6 små har jag tillsammans med min nuvarande sambo. De fyra äldsta är flickor och dom är födda -01, -03, -04 och -06. Sen kommer vår pojke som föddes sommaren-08 och minst i skaran är vår lilla flicka som föddes i April-11. Bilder finns i galleriet om någon är intresserad...

Från början är jag Skånetös, men när jag träffade den stora kärleken så flyttade jag 30 mil och bor numera nån helt annan stans.  :)
Är mammaledig och kommer vara det ett bra tag till.

Mycket av min/vår tid går åt till barnen. Det blir ju en del att göra med 7 barn på heltid. Varannan helg har vi dessutom min sambos två barn här, så brist på sysselsättning är det aldrig.

Får jag tid över så sitter jag gärna och scrappar...slösurfar lite.. läser nån bra bok (eller tidning).. umgås med nära och kära.. äter gott.. ser nån bra film.. tar en shoppingrunda... eller fotograferar som jag ju tycker är superkul.

Har vi mycket tid (och pengar) över, så packar vi gärna in hela familjen i bilen och åker till Danmark. Där finns barnens farmor och farfar, och dessutom en underbar sommarstuga där vi trivs himla bra.
Ja.. det var lite om mig.. Undras det något så är det bara att fråga.
Tack för besöket..!

Ålder

50 år

Barn

30 år     21 år     20 år     18 år     17 år     14 år    

Civilstatus

Gift

Föräldratyp

Heltidsförälder     Njutningsförälder     Styv/Bonusförälder    

Personlighet

Nattuggla     Omtänksam     Perfekt     Snäll     Trygg     Tänkare    

Intressen

Barn     Fotografi     Heminredning     Matlagning/Bakning     Ockult     Psykologi     Scrapbooking     Shopping    

Musik

Allätare    

Husdjur

Hamster     Katt