0 Följare 0 Följer

MiniNin

Planerar barn

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

37 år

Civilstatus

Gift

Aktivitetsflöde

2021-12-08 MiniNin svarade i tråden: Vi som plussat från tråden letrozol, PCO:
GRATTIS till dottern, Russin112! Äntligen <3

2021-07-21 MiniNin svarade i tråden: Gravida efter Letrozol, PCO-tråden.:


Här är vår skatt! Har valt ett så pass ovanligt namn så vill inte skriva ut det av integritetsskäl. Men han är vår lille E <3

2021-07-21 MiniNin svarade i tråden: Gravida efter Letrozol, PCO-tråden.: Hej, tjejer!

Hoppas allt är fint med er och era barn :) Nu har även jag blivit mamma!

Den 14/7 föddes vår son, 3535 g tung och 49 cm lång. Helt perfekt! <3 Det tog tre dygn med oregelbundna värkar tills vattnet gick.
2021-07-13 MiniNin svarade i tråden: Gravida efter Letrozol, PCO-tråden.: BF är sedan länge överstökad och är nu på tredje dygnet med oregelbundna värkar... Man ställer juni sig på smärta men satan vad ont de gör! Inatt kunde jag inte sova alls.
2021-07-08 MiniNin svarade i tråden: Gravida efter Letrozol, PCO-tråden.: Åh, det låter helt fantastiskt, amandakollb! Så skönt att höra att ni mår bra och allt rullar på :) Jag tänker också att egen säng ska introduceras tidigt om allt vill sig väl för oss.
2021-07-08 MiniNin svarade i tråden: Gravida efter Letrozol, PCO-tråden.: Idag är det BF men än så länge tycker bebisen att det är skönast på insidan :)

Har nog haft någon förvärk och starkare sammandragningar med mensvärk den senaste veckan, oftast på natten eller morgonen.
2021-06-25 MiniNin svarade i tråden: Gravida efter Letrozol, PCO-tråden.: Hoppas amningen fortsatt okej. Blev det ett klipp i tungbandet?

Idag gick vi in i vecka 39 och det känns ju overkligt på så många sätt. I början ville jag att veckorna bara skulle gå och nu (sen ett bra tag tillbaka).
2021-06-25 MiniNin svarade i tråden: Gravida efter Letrozol, PCO-tråden.: Idag gick vi in i v. 39 och har bara två ynka veckor kvar till BF! Crazy! Har blandade känslor nu angående om jag är tillräckligt redo och förberedd inför förlossningen men jag känner överlag att detta.
2021-06-10 MiniNin svarade i tråden: Gravida efter Letrozol, PCO-tråden.: Det där med amning, alltså. Vilken jäkla pärs det kan vara! Inte bara sådär underbart och mysigt som man läser om överallt. Vilken kämpe du varit som hållt ut! Är det amning du känner är.
2021-06-10 MiniNin svarade i tråden: Gravida efter Letrozol, PCO-tråden.: Åh, vad härligt att läsa att han äntligen är här! Stort grattis till er föräldrar! <3

Bebis nummer 2 då från PCO, Letrozol-tråden, eller hur? Wow, alltså!

Blir såklart nyfiken.