1 Följare 0 Följer

MissGoodie

Flerbarnsförälder

Hej hej...
Jag är en 38-årig kvinna som bor i Stockholm tillsammans med min 11-åriga son och min 6-åriga dotter och min vackra make.

                        *********************************************

Den 13/2 kom vår lilla skrutta till världen. Efter en vedervärdig förlossning (mindre än 2 timmar) så kom hon kl 20.52 och helt plötsligt betydde ingenting annat nåt. Det är jag, sonen och lillskrutt som gäller ;) Hon vägde 3780 och var 48 cm lång *stolt som en tupp* Finns en förlossningsberättelse för er som vill läsa...

Och för er som gillar foton så finns jag på facebook som Jenny Hallgren och där har jag MASSOR av bilder :)......................................


Här är lite hemska, men BRA tips:

1. Säg till barnet att hålla sig borta från människor som ropar på dom t.ex från bilen. Även om dom lockar med något roligt och spännande.

2. Lär ditt barn att om någon försöker ta det så ska det skrika: ”Det här är inte min mamma eller pappa”
och göra motstånd.

3. Om ni t.ex kommer ifrån varandra i affären så lär ditt barn att gå till informationsdisken. Kom överens om att barnet inte ska gå omkring och leta själva efter dig och att dom absolut inte får lämna affären.

4. Lär ditt barn att det inte behöver ha några hemligheter för dig. Att det är bra att ditt barn berättar om saker som t.ex skrämmer dom. Låt ditt barn få veta att du inte blir arg eller upprörd om det är något dom vill berätta.

5. Lär ditt barn att ingen ska röra på det innanför kläderna eller att det inte heller ska röra på någon innanför kläderna.

6. Säg till ditt barn att ingen får ta kort på det utan din tillåtelse.

7. Lär ditt barn att det ska berätta vem det är med och vart dom leker.

8. Lär ditt barn att inte lita på främlingar.

9. Lär ditt barn sin hemadress och telefonnummer. Visa dom gärna hur man ringer hem. Är de för små, skriv nr hem/mobil med bläck på armen!

10. Lär ditt barn att det är helt okej att säga nej till en vuxen, speciellt om dom inte gillar vad den vuxne säger eller gör.

11. Tvinga aldrig ditt barn att "pussa moster Berit hejdå" för då lär det sig att "vuxna måste man pussa fast man inte vill".

*Kopiera och ha det i din pres*

Ålder

46 år

Barn

14 år     19 år    

Civilstatus

Gift

Föräldratyp

Cool förälder     Good Enough     Heltidsförälder     Njutningsförälder     Sönderstressad    

Personlighet

Galen     Glad     Kontrollfreak     Omtänksam     Optimist     Pilsk     Social     Stressad    

Intressen

Dator/Internet     Film/TV     Heminredning     Litteratur     Musik     Resor     Sex/samlevnad     Skönhet/Mode     Uteliv    

Musik

Blues     Grunge     Hip-Hop     Pop     Rap     Reggae     RnB     Rock    

Följare 0 gemensamma

Innehåll