Aktivitetsflöde Sida 1 av 5

2018-06-12 Fröken Rabarber svarade i tråden: Tråden för oss som använder NaturalCycles:
Japp, stort grattis!

2018-06-12 Fröken Rabarber svarade i tråden: Vi som försökt med första barnet ca 1 år: Jag har testat bidrottninggele, helt uppenbarligen utan önskad effekt. Kan inte minnas att gelen ändrade cykeln nämnvärt. Den stora fördelen har varit att den ordnar så att jag blir lite mer jämn i humöret, inte.
2018-06-11 Fröken Rabarber svarade i tråden: IVF - Sahlgrenska: Hej, jag och min sambo har precis tagit oss igenom utredningen och fått godkänt remiss för ivf. De sa att vi får räkna med att bli kallade som tidigast runtomkring december. Är 6 månaders väntetid, och som sagt.
2018-06-10 Fröken Rabarber svarade i tråden: Vi som försökt med första barnet ca 1 år: Grym du är! Hoppas allt går väl, spännande att följa er resa i väntan på sin egna. Nu har i alla fall remiss för ivf skickats iväg så första stegen är tagna.
2018-06-10 Fröken Rabarber svarade i tråden: Följas åt till ett plus!: Hej, nu är det ju mycket info jag inte har, typ, hur lång brukar din cykel vara, kom ägglossning som beräknat, vad brukar din medeltemperatur ligga på m.m. men det är fullt normalt att få mens tio dagar efter ägglossning.
2018-06-10 Fröken Rabarber svarade i tråden: Vad ska jag göra? Mvh En sökande själ (långt): Testat såna här mindfulness målarböcker där det bara handlar om att färglägga? Kanske kan styra om fokus på tankarna, samt mjuk starta kreativiteten. Man får ju tyvärr ingen inspiration till något.
2018-06-10 Fröken Rabarber svarade i tråden: Vad ska jag göra? Mvh En sökande själ (långt): Spontant skulle jag säga att du behöver ge mindre av dig själv till andra och mer till dig själv. Ägna dig åt din kreativitet och sådant som känns kul/bra. Tror inte du kommer bli lycklig av att bryta upp ditt.
2018-06-10 Fröken Rabarber svarade i tråden: Följas åt till ett plus!:
Beklagar att det inte tog sig denna gång heller. :( hoppas det tar sig snart, men förstår din frustration.

2018-06-08 Fröken Rabarber svarade i tråden: Tråden för oss som använder NaturalCycles: Missförstå mig rätt, men som kvinnor så är vi tyvärr rätt känslostyrda varelser med sjukt mycket hormoner att hantera varje månad. Vilket innebär att om vi inte är i harmoni i livet så kan.
2018-06-07 Fröken Rabarber svarade i tråden: Tråden för oss som använder NaturalCycles: Sådär håller min också på ibland, sjukt störande eftersom det blir en sån osäkerhet. Tror inte du haft din ägglossning ännu, men den kommer säkert i dagarna. Kan du har mätt fel? Varit.

Innehåll