Aktivitetsflöde Sida 1 av 12

2019-03-16 Meriall svarade i tråden: skolka varje måndag: Att hon väljer just måndag för att hon har längst dag då säger att det inte alls handlar om aktivism utan att hon inte ids/orkar till skolan. Det är bara en ursäkt. Ville hon verkligen skolka en dag pga aktivism.
2019-03-16 Meriall svarade i tråden: Könshår man.:
Ansad*

2019-03-16 Meriall svarade i tråden: Könshår man.:
Andas och kortklippt

2019-03-16 Meriall svarade i tråden: Dansande på krogen för första gången - Hur vill ni att en man skall bjuda på dans kvinnor?: Nej det tycker jag inte, inte om hon inte betett sig avvisande innan. Men det märker du nog på kroppsspråket också. Vänder hon sig bort och låtsas inte se dig i baren är det nog så.
2019-03-16 Meriall svarade i tråden: Vabba när andra föräldern är ledig?: Jag trodde att om föräldrarna bor ihop och den ena tar semester så måste den automatiskt då ta alla barnen, om den andra föräldern jobbar.

Däremot om man inte bor ihop så är det okej att en förälder.
2019-03-16 Meriall svarade i tråden: Dansande på krogen för första gången - Hur vill ni att en man skall bjuda på dans kvinnor?: Du dansar lite närmare dem helt enkelt, försöker fånga blicken. Ler hon och dansar närmare, öppnar upp deras danscirkel eller något så dansar du närmare och liksom följer med henne.
2019-03-16 Meriall svarade i tråden: Hur går man vidare?:
Vad var anledningen till att du lämnade din man?

2019-03-16 Meriall svarade i tråden: När är man för gammal för att bli förälder?: När man känner att man är för gammal och inte orkar, tycker jag. Det är högst individuellt hur man åldras.

Ja en ung förälder kan kompensera för en gammal om den tar mer av det jobbiga tex bökiga.
2019-03-15 Meriall svarade i tråden: Snuva i ena näsborren bara?:
Så började min bihåleinflammation. Har du ont över bihålan på den sidan?

Min gav sig efter ett par dagar.

2019-03-15 Meriall svarade i tråden: Regler i förhållande:
Men TS om du aldrig får ha tighta tröjor, äger du ens sådana? Varför isf? Är det inte enklare att du fotar alla nya inköp och bara har de kläder du faktiskt vill ha hemma?