Aktivitetsflöde Sida 1 av 9

2019-06-28 Ocdkille svarade i tråden: Sluta flyga: Är fortfarande utsläpp som måste minskas. Alla utsläpp måste minskas och det mesta flygandet är i onödan och flygindustrin utvecklas inte på långa vägar lika snabbt som andra transportslag.
2019-06-28 Ocdkille svarade i tråden: Ledsen tjockis: Finns många som inte bryr sig om du är överviktig det finns flera där ute. Och vill du ändå göra något åt övervikten då ska du inte oroa dig för gymmet. Man kan ha fördomar om att.
2019-06-28 Ocdkille svarade i tråden: Sluta flyga: Lustigt så då menar att forskare inte läst på universitet. Flyg är en stor klimatbov och även flyget som privatpersoner gör. Effekten förstärks även på grund av höghöjds effekten.
2019-06-28 Ocdkille svarade i tråden: Vem är tidernas största musikartist och varför?: Man kan inte jämföra artister eftersom det helt handlar om smak. Man kan inte heller gå på hur kända dom är just nu. För en artist kan bli väldigt stor utan att vara speciellt exceptionellt bra.
2019-06-27 Ocdkille svarade i tråden: Varför duger inte en manlig oskuld för en ensam mamma?: I mitt fall har det inte bara varit oerfarenhet det har även handlat om rädsla med att berätta om min ocd. Är bara dom allra närmsta som vet om plus dom inom vården. Så en del i att jag är oerfaren är att.
2019-06-27 Ocdkille svarade i tråden: Varför duger inte en manlig oskuld för en ensam mamma?: Det är skönt att se att det trots allt finns ett fåtal fördomsfria ute där. Hade det funnits fler med den attityden då hade troligen jag och många andra tordas ge oss ut och dejta. Tyvärr är det mer att.
2019-06-27 Ocdkille svarade i tråden: Varför duger inte en manlig oskuld för en ensam mamma?: Visst jag kan köpa det när det gället s/m och andra anorlunda sex. Men jag är inte ett dugg intresserad av sånt i vilket fall skulle bara kännas löjligt. Hade jag varit med en massa kvinnor då hade jag ändå.
2019-06-27 Ocdkille svarade i tråden: Varför duger inte en manlig oskuld för en ensam mamma?: Säger en hel del om dig också eftersom du ser mig som konstig för att jag har en diagnos som 2% har. Tycker du att Robert Gustavsson är konstig också han har också ocd? Eller Howie Mandel som har svår ocd.
2019-06-27 Ocdkille svarade i tråden: Varför duger inte en manlig oskuld för en ensam mamma?: Det är inget tecken på att man fungerar bra bara för att man haft förhållande. Psykopater tex brukar ha lätt att få förhållanden. Och att någon är oerfaren visar inte att dom fungerar dåligt.