Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.
Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.

Aktivitetsflöde

2018-11-23 Nomanisanisland svarade i tråden: Aggressivt beteende för första gången:
En enkel fråga - varför har du valt att vara ett våldskriminellt as?

2018-11-23 Nomanisanisland svarade i tråden: Aggressivt beteende för första gången:
Varför väljer du då själv att misshandla, plåga och kränka dina partners?

2018-11-23 Nomanisanisland svarade i tråden: Slog min kille pga otrohet:
Du är våldskrimninell och borde sitta inne.

2018-11-23 Nomanisanisland svarade i tråden: Kan man kräva sexuell trohet och samtidigt neka sex?: Inte orimligt. I föreställningen om monogami, att avstå från att söka tillfredsställa sina sexuella behov utanför relationen, ingår underförstått att i rimlig utsträckning få sina sexuella.
2018-11-23 Nomanisanisland svarade i tråden: Får man kalla någon ”nasty” för att denne sagt nej till att göra en tjänst?: Det går ju inte att svara på, om man inte vet vad han bad om och hur relationen ser ut i övrigt, däremot kallar man inte varandra nasty i ett förhållande så fort man inte får sin vilja igenom.
2018-11-23 Nomanisanisland svarade i tråden: Aggressivt beteende för första gången: Ja, misogyn hederskultur, som du verkar gå igång på, din vidriga kvinnomisshandlare.Anonym (Kille) skrev 2018-11-22 19:04:39 följande:Nej, dom hatade det förstås, annars skulle det inte vara våld utan BDSM lek.
2018-11-23 Nomanisanisland svarade i tråden: Aggressivt beteende för första gången: Ännu ett bevis för att du medvetet har valt att vara ett fullkomligt vidrigt, fegt litet as som inte har någon som helst respekt för andra människor och är så patetiskt inbilsk att du tror att du har rätt att.
2018-11-23 Nomanisanisland svarade i tråden: Aggressivt beteende för första gången: Ännu mer dravel från någon som valt att vara ett fegt, vidrigt och våldskriminellt as som medvetet kränker, plågar och misshandlar eftersom du har valt bort att bete dig som folk. Hoppas dina ex anmäler dig så.
2018-11-23 Nomanisanisland svarade i tråden: Får man kalla någon ”nasty” för att denne sagt nej till att göra en tjänst?:
Nej, så beter man sig inte, som din man gör, be honom hålla käften och kamma sig.

2018-11-23 Nomanisanisland svarade i tråden: Aggressivt beteende för första gången: Och ändå så är du jävla dum i huvudet så att du väljer att vara ett litet vidrigt kvinnomisshandlande as som medvetet beter dig på ett sätt som bara förtjänar förakt.

Innehåll