0 Följare 0 Följer

OlgaElvira

Förälder

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

72 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

2024-02-10 OlgaElvira svarade i tråden: Svenska som inte kan prata svenska: Håller med om iakttagelsen att språket, särskilt i våra medier, förändrats till det sämre. Det finns inte längre några korrekturläsare anställda på våra tidningar.
2024-02-09 OlgaElvira svarade i tråden: OCD eller befogad rädsla? - Bakterier: Den händelsen när du trött och utmattad fick ta hand om samma problem igen och igen och igen. Hade det varit under dagtid och du varit pigg och utsövd så hade det inte påverkat dig på samma sätt.
2024-02-09 OlgaElvira svarade i tråden: Bör jag vara misstänksam?: Mycket smart av dig att vara lite lite misstänksam. Din magkänsla sa dig att det är något som inte stämmer. Som andra säger här. Det fins många fula fiskar på nätet. Du kan be att ni pratar via Facetime.
2024-02-08 OlgaElvira svarade i tråden: Tvingande avgift?:
Du måste berätta för oss vad du får för besked. 

2024-02-07 OlgaElvira svarade i tråden: Tvingande avgift?: Kanske är det var så att man på det kommunala bolaget formulerat sig konstig/ felaktigt.
Hyresvärden ordnar kanske en aktivitet där hyresgästföreningen är de som får hålla i det praktiska.
2024-02-07 OlgaElvira svarade i tråden: Hundproblem = relationsproblem: Jag tycker att den mannen är mycket grym mot sina hundar. I förmånen att vara människa ingår respekt för andra varelser. För honom är hans EGNA sentimentala känslor viktigare än djurens livskvalité.
2024-02-07 OlgaElvira svarade i tråden: Bli gravid "avbrutet samlag":
Hade han någon gång under akten sin penis inne i din slida? Om, ja, så kan det ha funnits spermier i hans försats. Inte väldigt troligt men inte omöjligt.

2024-02-07 OlgaElvira svarade i tråden: Mitt hus blev översvämmat: Ja, det blir säkert sorg, ilska och besvikelse. Men kanske din dotter inser att olyckor händer och det kan bli bra ändå. Låt henne gråta och vara ledsen, man har rätt att vara ledsen ibland.
2024-02-07 OlgaElvira svarade i tråden: Mitt hus blev översvämmat: Vilka alternativ har du? Ljuga eller tala sanning. Säg som det är. Det hände en olycka, och det blev avloppsvatten/ toalettvatten som svämmade över allt som låg på golvet, också din kanin.
2024-02-05 OlgaElvira svarade i tråden: Någon som kan byggnorm eller svenska standard?:
Det stäämme4 som sägs ovan. Minst 80 -120 cm. Det är Boverket som har hand om dessa frågor. Dit kan du ringa lchf vägledning.