0 Följare 0 Följer

Qarina

Ensamstående förälder

Äntligen är det slut på denna cirkus - mitt psycho till X har äntligen tagit sitt förnuft till fånga (el va det nu är som har hänt) å gått med på att jag ska få enskild vårdnad.
Bara ett par dagar innan den muntliga förberedelsen i tingsrätten fick jag veta att han tyckte att det var "onödigt" att han skulle resa till Stockholm för detta. Han meddelade att hans nya adress är i Piteå!!!!! ... bara den 4:e adressen sen han lämnade oss i huset för ett halvår sedan. Nu är han tydligen tillsammans med en tjej som bara var "kompis" med å har känt i 15 år - precis som de andra tjejerna som dök upp under vårt förhållande.
Men guuuuu så underbart det känns att vår son äntligen är räddad från den sjuka mannens grepp - å att han dessutom bostatt sej så långt bort som Piteå - det känns verkligen som högsta vinsten ... så länge det nu varar denna gången.

Jag bor i Stockholm med min sladdis som är 1 år redan. Pappan lämnade oss å försvann till ny familj när vår son var 8 månader. Han har "terrat" mig med diverse polisanmälningar och även anmälan till soc. för att framställa mig som en dålig förälder. Vi ligger nu i en jobbig vårdnadstvist där han försöker få mig fälld för misshandel. Han är inte riktigt frisk och hittar på allt möjligt för att djävlas med mig. Han har inte visat något intresse för sonen sen han flyttade ifrån oss men vägrar att släppa på den gemensamma vårdnaden, vilket har gjort att jag fått en massa problem med påskrift av papper, bl.a. för att skriva min son hos mig så han står fortfarande skriven på vår gamla adress, där en ny familj har flyttat in. Känns minst sagt lite olustigt att han är skriven hos en främmande familj! Förstår inte att det får gå till så här men försäkringskassan måste ju följa sina lagar och "regler" :-(
Nu har jag äntligen fått min son skriven på min adress - men det tog nästan 3 månader bara för hans pappa skulle motarbeta - precis som han gjorde med pappadagarna som han skulle skriva över på mig. Usch vad jag är trött på den här iskalla, nonchalanta människan - å snart måste jag se honom i tingsrätten. Hur ska det gå?
Å hur ska jag klara att lämna över sonen i hans vård, han som inte kan ta hand om ett barn.
Tvillingarna
20 maj - 20 juni

Med din Tvillingbaby får du fullt upp. Han gör sig hörd praktiskt taget hela tiden med små lustiga, ofta härmande läten. Han är otroligt nyfiken på allt och alla och vill för allt i världen inte missa någonting. Därför är han också väldigt rastlös och har inte tid att stanna länge på ett och samma ställe. Det ska vara omväxling och nya saker att leka med hela tiden.

Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.