0 Följare 0 Följer

Så allting gick

Övrigt

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

51 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

2022-12-26 Så allting gick svarade i tråden: Regeringens el-fiasko: Eller om vi tydlig gör, majoriteten av Sveriges väljare bryr sig inte om nazist mer, det har blivit ett uttjatat ord som slängts ut i flera åt tionde. allt från sossarna tills i dag. Vart än vi vänder blicken står.
2022-12-26 Så allting gick svarade i tråden: Regeringens el-fiasko:
Du kan väl läsa, Boken Jan Blomgren skrivit. Den handlar om kärnkraften i Sverige, samt han har redovisat vad det kostat Sverige med avvecklingen.

2022-12-26 Så allting gick svarade i tråden: Regeringens el-fiasko: Tar man siffror vad sossarna har orsakat Sverige via sin tro. dvs man har avvecklat innan man har haft andra alternativ på plats. väljer jag 10 gånger Åkesson före Andersson, att folk skriker nazist har vi hört i tio.
2022-12-26 Så allting gick svarade i tråden: Regeringens el-fiasko: Men det är efter Albert gjort klart teorin, andra forskar bevisa bara hans teori.

Ungefär som Putin snor några patent o påstå att det är han som byggt o kommit på det.
Du måste sluta tänka som Putin.
2022-12-26 Så allting gick svarade i tråden: Regeringens el-fiasko: Vad man kan ge Kristersson kredd för är att fått samanhållning inom blocken.
Bland rödgröna kallar man varandra för "vilka jävla fittor"

Samanhållning är nycken till allt, Åkesson går.
2022-12-26 Så allting gick svarade i tråden: Regeringens el-fiasko: Nej han var socialist.

var hans tänkande som tog han till toppen inte att han var socialist.

Han tog fram atomklyvning, dvs kunskapen till kärnkraft. som det ser ut nu är det för att hjälpa moderaterna.
2022-12-26 Så allting gick svarade i tråden: Regeringens el-fiasko: Man ska se att det jag beskriver är att det är inte den smartaste som når längst, Albert fick inte beröm fören efter han bevisat sina teorier.

Vi andra som inte är lika smart får bara chansen här och nu,.
2022-12-25 Så allting gick svarade i tråden: Regeringens el-fiasko: Livet är lite mer komplicerat än denna länk du gav, ta bara miljöaktivister, springa med plakat o prata med människor gav inget, man börja utföra aktioner, sätta sig på vägar, hindra räddningspersonal.
2022-12-25 Så allting gick svarade i tråden: Regeringens el-fiasko: Magda är lika maktgalen, precis som Åkesson o L, C och MP, alla vill ha makten, man gör allt för att behålla den, även dom som förespråka kärnkraft, som Löfven först gjorde och sedan kärnkraftskramaren.
2022-12-25 Så allting gick svarade i tråden: Regeringens el-fiasko: Det är inte länge sedan Magda hota med avgång, när man avsätter en minister avsätter man hela regeringen. svårare är det inte.
Magda stod i sommar o berätta detta rakt ut, att det är fullständig.