0 Följare 0 Följer

Sabora

Förälder

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

52 år

Barn

19 år    

Civilstatus

Aktivitetsflöde

2021-06-28 Sabora svarade i tråden: Utanförskap i relationen:
Och vem kan va 20 åringen?

E det du eller?

2021-06-28 Sabora svarade i tråden: Utanförskap i relationen:
Det var köttfärs och kyckling bla

Mina kompisar säger det men jag är osäker vill ej bli sårad igen

2021-06-27 Sabora svarade i tråden: Utanförskap i relationen: Det var min stolthet som fick mig att separera mig, kände mig kränkt och mobbad . Att jag hade mindre värde eller inte passade till i gänget. Det som hände var oförutsägbar och jag hade inte räknat med utanförskapet.
2021-06-26 Sabora svarade i tråden: Utanförskap i relationen: Inte elak kanske

Men de skulle tycka synd om mig och berättar om det för det andra . Man har en viss stolthet trotts allt. Jag blev tillräckligt sårad av mannen som jag blev kär i ville inte att andra uppfattar min relation misslyckad.
2021-06-26 Sabora svarade i tråden: Utanförskap i relationen: Mina vänner är som familje medlem inte utanför som jag. Jag skämdes att berätta för dem det som hände mig och de trodde att separationen hade en annan anledning. Tjejer kan va elaka även om de är nåns vän.
2021-06-26 Sabora svarade i tråden: Utanförskap i relationen: För mig är det personligheten som räknas jag blev kär i honom och allt verkade bra tills vi flyttade ihop . Man börjar sätta krav på varandra när man bor under ett tak och han visade sitt sanna jag .
2021-06-26 Sabora svarade i tråden: Utanförskap i relationen: Hon betedde sig trevlig mot mig inga fel m hennes attityd.

Jag är en otur människa har otur m kärlek

Om jag vill träffa en kille igen föredrar jag en öppet kille hans bakgrund kan ej va ett problem så länge.
2021-06-26 Sabora svarade i tråden: Utanförskap i relationen:
Han fick smaka på grillad osv

Mina kompisar har samma bakgrund

Jag träffade hans ex bara en gång några sekunder en gammal och tjock och icke snygg dam .

2021-06-26 Sabora svarade i tråden: Utanförskap i relationen: Han fick smaka på en hel del mat och tyckte mycket om dem eller låtsades bara vet inte. Jag har några kompisar som är ihop med svenska killar men ingen av dem blev behandlad på det sättet som jag blev.
2021-06-26 Sabora svarade i tråden: Utanförskap i relationen: Det var länge sedan som jag var här, måste göra en uppdatering . Det blev separation till sist jag orkade inte längre med att fira julen ensam i ett förhållande. Kände mig kränkt av han och hans släktingar.