0 Följare 0 Följer

Saltkråkan21

Planerar barn

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

24 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

2022-12-06 Saltkråkan21 svarade i tråden: Någon som har utmaningar med att bli gravid och inte har någon att prata med?: Vinnie83 jag försöker citera och svara men funkar inte av någon konstig anledning ? Men gud vad spännande!! Önskar er verkligen lycka till! Hur ser den processen ut så att säga? Ja men precis.
2022-12-06 Saltkråkan21 svarade i tråden: Någon som har utmaningar med att bli gravid och inte har någon att prata med?: Verkligen! Men jag minns att jag läste någonstans där någon hade skrivit något i stil med att andras framgång och lycka påverkar inte mina egna chanser så varför ska jag ens ägna tid att att reflektera.
2022-12-03 Saltkråkan21 svarade i tråden: Någon som har utmaningar med att bli gravid och inte har någon att prata med?: Hej! Åh tack! Känns på något stört sätt skönt att man inte är själv. Åh vad jag verkligen håller tummarna för er!! Vi valde att göra det privat eftersom jag enbart är 24 och man.
2022-11-25 Saltkråkan21 svarade i tråden: Någon som har utmaningar med att bli gravid och inte har någon att prata med?: Hej! Hur är läget med er nu? 

Jag är i lite samma sits. Har folk att prata med, men känner inte att jag vill även om jag kan. Nästan som en stor hemlighet som är färgad av 14 månaders misslyckanden.
2022-11-10 Saltkråkan21 svarade i tråden: Fertilitetsutredning Stockholm: Tack för tips! Ska absolut kontakta de! Min sambo gjort sånt där hemmatest för att kolla spermaantalet och det såg ut att vara extremt lila dvs väldigt dåligt. Håller tummarna att det är att han har få.