0 Följare 0 Följer

Savasana

Förälder & väntar barn

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

47 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

2019-08-25 Savasana svarade i tråden: Vi som planerar äggdonation 2019: Ja, börja du med Progynon den 27:e enligt planen. Eftersom du är nedreglerad spelar det ingen roll vilken cykeldag du börjar med dem. Cykeldag två är bara när man inte är nedreglerad för annars kan det börja.
2018-09-19 Savasana svarade i tråden: Regler kring extraarbete när man har a-kassa:
Okej, så rent inkomstmässigt kommer jag tjäna på att jobba någon dag men om jag skulle vara arbetslös länge är det viktigt att inte ta på mig för mycket jobb varje vecka.

2018-07-27 Savasana svarade i tråden: Leksaksfärja att lasta bilar på:
Tack för tipset med Playmobil. Hade varit perfekt! Verkar dock inte finnas till försäljning längre. Får väl se om jag mot förmodan lyckas hitta den begagnad.

2018-07-23 Savasana svarade i tråden: Leksaksfärja att lasta bilar på:
Puff. Gammal tråd men jag är också på jakt efter en leksaksfärja där man kan lasta småbilar på. Någon som sett något liknande?

2018-05-02 Savasana svarade i tråden: Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!:
Vill bara inflika att HCG-nivån fördubblas varannan till var tredje dag under första trimestern så ett värde på 114 fyra dagar senare kan visst vara helt okej.

2017-10-27 Savasana svarade i tråden: Barnmorskan litar inte på hcg- blodprov av labb?: Man kan visst ha låga nivåer av HCG i blodet även om man inte är gravid. Gränsen brukar sättas på 5. Under är man inte gravid.

Och varför skulle man inte kunna lita på ett provsvar från Werlab?.
2017-06-22 Savasana svarade i tråden: Hotell nära Cfc köpenhamn?: Jag hade nog satsat på ett hotell i centrala Köpenhamn nära Hovebanegård, centralstationen och sen tagit bussen bort till CFC. Minns inte vilka bussnummer som går dit men det var två eller tre olika.
2017-05-30 Savasana svarade i tråden: Sele till kundvagn:
Vill ju ha ett som kan funka på både kundvagnar men även på diverse olika barnstolar. Det är ju ofta på restauranger att där saknas sele till bsrnstolarna , tex Ikeas plaststolar, Antilop.

2017-05-29 Savasana svarade i tråden: AVA klinik i Riga: Vi hade 8 st 3-dagars i frysen. Vi valde att tina 4 st som de odlade vidare till blastos. Vid återföreningen fanns det två fina blastos. De andra kasserades för de såg inte bra ut längre.
2017-04-13 Savasana svarade i tråden: AVA klinik i Riga:
Donatorns äggplock=2+0 om man gör färsk försök. Annars är det bara att lägga till antalet dagar embryot är odlat, tex 5-dagars då är man i 2+5 vid transfer.

Innehåll