0 Följare 0 Följer

SunnyP

Förälder

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

41 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

2023-01-31 SunnyP svarade i tråden: Dumpade bittra män: Jo men återigen så kan inte en kvinna bli gravid på egen hand, det krävs en man för att en graviditet ska kunna uppstå och då är ju resultatet ett gemensamt ansvar och fullt rimligt att både män.
2023-01-31 SunnyP svarade i tråden: Dumpade bittra män:
Som jag skrev, jag har ALDRIG gjort någon abort så ingen!

2023-01-31 SunnyP svarade i tråden: Dumpade bittra män: Jag har redan skrivit att varken jag eller någon annan har rätt till sex med en annan människa. Jag har heller aldrig någonsin fått samhällets hjälp med mitt sexliv, det klarar jag av galant på egen hand.
2023-01-31 SunnyP svarade i tråden: Dumpade bittra män: Jag har ALDRIG varken hört eller läst om en kvinna som sagt att kvinnor har rätt till sex med andra individer än sig själva. Det är en sjukt osund syn då man i så fall anser att ens egna behov av sex står.
2022-12-30 SunnyP svarade i tråden: Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester: På vilken dag efter återföringen är du? Jag testade positivt 5 dagar efter återföringen av en femdagars. Testerna var ungefär likadana i några dagar innan att det började synas skillnad på dem.
2022-12-29 SunnyP svarade i tråden: Styvbarn med ADHD dränerar mig på energi och skapar bråk med min partner: En stor skillnad är också hur skolan fungerar. Tidigare så var mycket mer styrt, nu förväntas barnen ta massor av egenansvar i skolan och det är viktigt att man kan ta egna initiativ och planera mycket mer själv.
2022-12-28 SunnyP svarade i tråden: Spädbarn på dagis, anknytning?: Men de flesta människor arbetar inte på enorma företag, som jag förstått det så är det enbart vissa, väldigt stora arbetsgivare som har förskola i anslutning till företaget.
2022-12-28 SunnyP svarade i tråden: Spädbarn på dagis, anknytning?: Jag håller helt med dig. Inte alls särskilt vanligt men flera som jag har diskuterat denna fråga med tidigare har tagit upp just det som exempel, att man skulle ha varit hemma så mycket mer med sina barn tidigare och att barnomsorg.
2022-12-28 SunnyP svarade i tråden: Spädbarn på dagis, anknytning?: Jag skulle nog påstå att det hör till undantagen att man är hemma så pass länge med sina barn som man är i Sverige. Jag ser att man har tagit upp USA som exempel och där börjar faktiskt majoriteten av barnen.
2022-12-26 SunnyP svarade i tråden: Gravid vid 39? Omöjligt?: Det här är så otroligt individuellt. Det är lite fel också att säga att man alltid kan ta till IVF och lösa problemet, riktigt så enkelt är det tyvärr inte, det är långt ifrån alla.