0 Följare 0 Följer

Teriz

Planerar barn

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

33 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

I förrgår 21:26 Teriz svarade i tråden: Positivt grav test, blöder på bim: Kanske jag som tolka det som ?tidigt? med blodprov men hon i tfn var liksom väldigt rak, snabb, tydligt och inställd på att få ?mens? 3 dagar efter bim samt testat positivt är vanligt men att många inte ens testar sig.
I förrgår 07:51 Teriz svarade i tråden: Positivt grav test, blöder på bim:
Bra tips. Ska läsa på om de{{U+1F60D}} tack för att du dela med dig 

2023-02-03 Teriz svarade i tråden: Positivt grav test, blöder på bim: Dom erbjöd mig inte något blodprov nu? då det fortfarande är för tidigt tycker dom. Om jag nu är gravid är det v 5. Dvs 1 vecka efter bim. Så att jag började blöda några dagar efter bim är ?vanligt?.
2023-02-02 Teriz svarade i tråden: Vi som försökt en längre tid - första barnet: MalinJ: Trist med mellanblödningar, men tänker eftersom du aldrig har det annars så kanske det betyder något denna gången? Om vi ska försöka vara positiva {{U+1F970}} Men förstår man uppmärksammar.
2023-02-01 Teriz svarade i tråden: Vi som försökt en längre tid - första barnet: Melsson: jag tror vi kommer försöka som vanligt hoppas vi hinner med en ÄL innan undersökningen? just nu blöder jag och Har fortfarande utslag på grav test så vill att det ska försvinna först.
2023-02-01 Teriz svarade i tråden: Vi som försökt en längre tid - första barnet: Tack för erat stöd, en kommentar och bekräftelse är Verkligen värdefullt. Jag har nu pratat med min bm och fått tid för undersökning / utredning om 4 veckor pga mina 3 senaste missfall.
2023-02-01 Teriz svarade i tråden: Positivt grav test, blöder på bim: Jag har nu pratat med min bm och hon sa det jag redan anade, troligtvis tidigt missfall och det kan dröja flera veckor innan testen visar negativt. Bara avvakta någon vecka  Ringde även kvinnokliniken och har fått tid för.
2023-02-01 Teriz svarade i tråden: Positivt grav test, blöder på bim: En liten uppdatering. Jag var säker på missfall! Då jag är inne på dag 5 med en super riklig blödning som mens typ. Igår kväll var det även en röd strimma av slem som såg ut som snor.
2023-02-01 Teriz svarade i tråden: Positivt grav test, blöder på bim:
Tack för att du dela med dig! {{U+1F970}}

2023-01-30 Teriz svarade i tråden: Vi som försökt en längre tid - första barnet: Tack snälla och tack för ditt svar. Jag ska ringa i veckan och höra mig för faktiskt. Jag vill tro och lita på att kroppen gör rätt men nu börjar det bli riktigt frustrerande, känner sig lurad gång på gång.