0 Följare 0 Följer

Tittij

Flerbarnsförälder

Jösses!! Nytt plus 28/12. Chockad!!


Tjej på 32 år nyinflyttad i Täby Kyrkby. Har byggt vårt drömhus och flyttade in midsommar iår. Väntar på ett frieri från sambon och har gjort ett tag nu. Han är lite långsam i starten

Är mammaledig med världens sötaste Nathalie och fördriver dagarna med promenader, sofmfys och shopping. Nathalie gillar ju precis som mamma att gå i affärer. Finns så mycket färgglatt att titta på

Har alltid sagt att jag vill ha ett vårbarn, april eller maj. Slutade med p-piller i februari för att kroppen skulle hinna återhämta sig till augusti, då vi tänkte köra igång med bebisverkstaden.

Nu blev det inte riktigt som vi tänkt.
Det tog sig på en gång
Bebis kommer i månadsskiftet jan/feb om den bestämmer sig för att stanna kvar där inne.


5/5: Bebisverkstan...

24/5: Stort plus, chockad!

16/6: Första träffen med vår underbara BM, hälsosamtal

22/7: KUB-test, fick se lillskrutt*n första gången

28/7: Inskrivning hos BM

19/8 : Första fisksprattlet i magen

1/9: Ultraljud, första riktiga. Fick reda på att vi får en liten prinsessa. Såg tyvärr inte så mycket av henne då hon låg gömd inåt, men såg iallafall världens två sötaste fötter! Allt såg jättebra ut!

2/9: Mätning och vägning hos BM. Lillskruttan hade hjärtljud på 150 slag. Jag hade gått upp 7 kg!! Hjälp!! Blir svårt att hålla 12 kg totalt. Men nu börjar vardagen igen!

17/9: Mini verkar rastlös. Värsta sparkarna så hela magen hoppar. Låg med fötterna neråt och sparkade för fullt så jag var säker på att snart se en fot sticka ut genom mufflan

21/9: Bebis sparkar ÄNTLIGEN så pappa får känna! Som vi hållt på och skakat magen och sjungit och försökt på alla möjliga sätt. Hon har varit vrång och vägrat sparka när pappas hand varit på magen. Men nu vann vi äntligen (Undrar vem hon fått den där vrångheten efter.. Inte kan det väl va ett släktdrag efter mamma... )

28/10: Besök hos BM. Lillskruttans hjärtljud låg mellan 146-154, precis som de andra gångerna. Mätte S/F-måttet för första gången, 26 cm i vecka 26. Nästan mitt på normalkurvan, bara en millimeter ovanför.

18/11: Bokat föreläsning om Danderydsmodellen, får se om det är nåt för oss. (Efter att ha varit på 2av 3 tillfällen så har både jag och Janne konstaterat att profylax antagligen är grymt! Vi känner oss lite mer förberedda och att vi har ett verktyg att jobba med. Sen får vi väl se om man kan plocka fram allting när det väl behövs..)

25/11: Antar att det var första förvärken inatt. Och jösses!! Om det där bara är lite träning, då vill jag f..n inte veta vad det är jag ska gå igenom sen!! Citerar min älskade morfar ; "Jesus giv mig mod och styrka"!! Hua!!

30/12: Mår fortfarande oförskämt bra. Kan bara klaga på halsbränna vilket gör det svårt att sova. Kan inte ligga på rygg för då får jag inte luft, och ligger jag på sidan får jag halsbränna. Bara välja mellan pest eller kolera.. Men som sagt så är det ju inga stora problem. Var hos BM förra veckan precis innan jul och skrutt mår oxå jättebra. Hjärtljud på 150 och sf-mått på 33 i vecka 34. Fick komplimanger av BM för fina magen!

Har idag satt upp väggord ovanför sängen och bäddat. Kläderna är på plats i skötbordet och vagnen ska plockas upp ur källaren om nån vecka för att göras iordning. Känns fortfarande helt overkligt att det är mindre än en månad kvar tills vi har en bebis!!

12/1: Besök hos BM. Förhoppningvis sista!!! Nästa besök är 26:e, 3 dar innan BF, men vi hoppas ju att det är en riktig liten Jordskogen-tös där inne så hon tittar ut lite tidigare som alla vi andra. Både jag och bebis mådde bra, jag har dock lite högt blodtryck, men helt ok. Dessutom är BEBIS FIXERAD!! Hurra, nu är det bara att komma ut älsklingen! Du är sååååå välkommen

23/1 2009: Nathalie kommer äntligen ut! 2 839 g och 49 cm

2/8 2010: Då blev vi plötsligt fyra! Lillebror Alexander kom ganska precis 18 månader efter sin storasyster. På ett mycket behagligare sätt dessutom, vilken skillnad på förlossning! Som natt och dag!

Ålder

45 år

Barn

14 år     12 år    

Civilstatus

Gift

Föräldratyp

Njutningsförälder    

Personlighet

Fåfäng     Nyfiken     Omtänksam     Snäll     Trygg    

Intressen

Ekonomi     Resor     Shopping     Skönhet/Mode    

Musik

Pop     Schlager