0 Följare 0 Följer

Törstiga tuppen

Övrigt

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

51 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

2020-10-22 Törstiga tuppen svarade i tråden: Jag har toksparat i flerar år, nu vill han att jag ska betala en resa för oss...:
Om inte TS sambo betalade mer av utgifterna så skulle inte TS ha några egna sparpengar Alls. TS vill plocka russinen ur kakan. 

2020-10-22 Törstiga tuppen svarade i tråden: Jag har toksparat i flerar år, nu vill han att jag ska betala en resa för oss...: Du pratar ju dessutom hela tiden om dessa sparpengar. Det är väldigt tydligt att det är mannen som betalar vanligtvis med sina egna sparpengar men att du vill ha dina själv. Jag tycker fortfarande att det är konstigt av dig att.
2020-10-22 Törstiga tuppen svarade i tråden: Jag har toksparat i flerar år, nu vill han att jag ska betala en resa för oss...:
I trådstarten står det att han förlorat SINA pengar och att det är din tur att bjuda nu. Varför skulle du skriva så om alla tidigare resor bekostats av gemensamma pengar?

2020-10-21 Törstiga tuppen svarade i tråden: Jag har toksparat i flerar år, nu vill han att jag ska betala en resa för oss...: Eftersom han betalar mer varje månad och även verkar betala för era resor generellt så tycker jag också att du borde hjälpa till att betala denna gång. Om han förväntas lägga sina sparande pengar.
2020-10-20 Törstiga tuppen svarade i tråden: Trött på att bli påhoppad av lösspringande hundar i skogen!: Det är många som låter sina jättesnälla hundar springa fram och hälsa. Problemet är att min kopplade hund INTE är snäll mot andra hundar och kan hugga. De snälla hundarnas ägare verkar inte ha.
2020-10-14 Törstiga tuppen svarade i tråden: Styvmorsan vill att jag flyttar men vart ska jag flytta?: Det är inte åsikten i sig, utan att du är helt uppslukad av hat och ilska. Du verkar inte kunna ta in det som sägs eftersom du hatar allt som har med styvbarn att göra. Det är inte friskt. Tänk om du hade blivit illa.
2020-10-14 Törstiga tuppen svarade i tråden: Styvmorsan vill att jag flyttar men vart ska jag flytta?:
Haha, ja förhoppningsvis. Men isådanafall lyckas hon ju, även om jag funderar över hennes mentala hälsa.

2020-10-14 Törstiga tuppen svarade i tråden: Styvmorsan vill att jag flyttar men vart ska jag flytta?: Bara att använda nedlåtande uttryck som malusunge är så barnsligt så jag kan knappt tro det jag läser. Hur kan man som vuxen vara så obalanserad att man inte kan hantera sina känslor, utan skriker som en tvååring.

Innehåll