0 Följare 0 Följer

Träningsexpert Elmina

Övrigt

Elmina är Familjelivs träningsexpert, med särskilt fokus på mammor. Till henne kan du ställa frågor om träning och motion.

Du kan ställa din fråga till Elmina här.

Elmina är utbildad hälsopedagog (GIH), Leg. dietist (GU), idrottslärare (GIH) samt lärare i hem- och konsumentkunskap (GU). Utöver det är hon personlig tränare (SAFE), motionsledare samt diplomerad massör. Elmina har träningsklasser för nyblivna mammor i Norrköping samt personlig träning on-line. Lär känna Elmina på föräldrafitness
Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.

Aktivitetsflöde

2015-09-28 Träningsexpert Elmina skrev ett nytt blogginlägg: Mammaträning i Norrköping 2015: Nu är det klart att nästa Mammaträningskurs kommer att bli inomhusträningen Mammastark. Vi kommer att hålla till i Hud & Hälsas mysiga lokaler på G. Rådstugugatan 31 A-B, i centrala Norrköping.
2015-05-12 Träningsexpert Elmina skrev ett nytt blogginlägg: Sista inlägget!: Idag gör jag mitt sista inlägg här på Familjeliv. Jag kommer istället flytta över min blogg till Loppi.se. Jag är inne i ett bloggflow och har många idéer om vad jag vill skriva om så jag hoppas.
2015-05-11 Träningsexpert Elmina skrev ett nytt blogginlägg: Kanallöpet med flow: Nu vet jag hur det känns att vara i flow, under gårdagens lopp gick allting rätt. Självförtroendet var på topp, jag hade sovit 8 timmar, ätit bra dagen innan och under förmiddagen innan loppet.
2015-05-10 Träningsexpert Elmina skrev ett nytt blogginlägg: Kanallöpet på superbra tid: Jag kan fortfarande knappt förstå att jag lyckats springa en halvmara på 1:26:33. Jag måste smälta intrycket och skriver mer om loppet imorgon när lyckoruset lagt sig.

Jag har aldrig känt att det varit så.
2015-05-09 Träningsexpert Elmina skrev ett nytt blogginlägg: Urladdning och uppladdning: Imorgon ska jag tävla, igen! Fjärde tävlingen på 12 dagar. Den här gången är det Kanallöpet med start i Ljungsbro och mål i Borensberg. Ett lopp längs med Göta Kanal som jag har höga förhoppningar.
2015-05-08 Träningsexpert Elmina skrev ett nytt blogginlägg: Yoogaia: På träningsresan i Portugal körde jag minst ett yogapass om dagen och jag är övertygad om att det var tack vare den som jag inte kände mig speciellt sliten fast att jag tränade otroligt mycket.
2015-05-07 Träningsexpert Elmina skrev ett nytt blogginlägg: Superloppet i Skärblacka: Igår åkte jag till mina barndomstrakter för att springa Superloppet. Jag var anmäld till 10 km men precis innan start bestämde Frida och jag att vi inte skulle springa samma klass och därför bytte jag till 5 km.
2015-05-06 Träningsexpert Elmina skrev ett nytt blogginlägg: Uppfräschade kostråd: Om du hade hoppats på att våra nordiska kostråd skulle ha förändrats så blir du nog besviken, det är inte mycket nytt. Men det finns ingen anledning att göra några större förändringar,.
2015-05-05 Träningsexpert Elmina skrev ett nytt blogginlägg: Tips: Frisk & Stark familj: För nästan exakt ett år sedan hade Milla (Miss Agdas blogg) och jag ett välgörenhetspass ihop. Det är jättekul att ha event tillsammans med någon och om en dryg vecka har två av mina favoritbloggare ett.
2015-05-04 Träningsexpert Elmina skrev ett nytt blogginlägg: Yxor och läppglans, varför belönas vi olika?: Det här med att vinna löpartävlingar är ju väldigt kul och första gången jag vann fick jag veta att man framförallt vinner äran. I lördags när jag vann Ältasjönrunt var det ingen prisutdelning.

Innehåll