0 Följare 0 Följer

Tudelu

Förälder

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.
Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.

Aktivitetsflöde

Äldre 24 mar 15:44 Tudelu svarade i tråden: BF Lista: Idag har jag varit hos sjukgymnasten och fått min dom; foglossning. Hon frågade mig om det är aktuellt med en sjukskrivning men sa att jag gärna testar lindra det först , med det som går.
Äldre 24 mar 12:31 Tudelu svarade i tråden: BF Lista: Vi har typ noll intimitet. Tycker bara han är jobbig om han ska klänga o kladda på mig, vi har redan haft ett par tjafs om det. Han får dåligt självförtroende och tar det personligt, medan jag liksom känner.
Äldre 23 mar 17:52 Tudelu svarade i tråden: BF Lista:
Haha något så fruktansvärt ! Men dom är ju viga dom små liven xD Tack så mycket :)

Äldre 23 mar 15:13 Tudelu svarade i tråden: BF Lista: Här har vi en till akrobat ;) Fast här blir det en lillasyster! Dottern blev lycklig över att få någon att leka frisör med ;D Allt såg fint ut och det var häftigt att kunna se alla vilda rörelser samtidigt.
Äldre 22 mar 20:44 Tudelu svarade i tråden: BF Lista:
Absolut, svenskt nötkött som är mediumstekt är ingen fara! :)

Äldre 22 mar 17:28 Tudelu svarade i tråden: BF Lista: Undrar om jag hittat min craving? Är sååå sugen på mediumgrillat nötkött heeela tiden xD Gärna med pommes/ugnsstekt potatis och rödvinssås.

Det är inte så att jag typ dödar om jag.
Äldre 22 mar 08:38 Tudelu svarade i tråden: BF Lista:
Jag hade ju blödningar både med BV o svampinfektion. Så fort det var färdigbehandlat så slutade det blöda! :)

Tänker på dig Happylife. Fy farao att ni behövt få igenom det där :(

Äldre 20 mar 20:37 Tudelu svarade i tråden: BF Lista: Ja och så beror det ju på hur det går till. Du kanske ramlat på magen när benet bröts tex, och du själv inte minns riktigt hur du landade pga smärta osv . Jag fick aldrig höra med första barnet att.
Äldre 19 mar 17:14 Tudelu svarade i tråden: BF Lista:
Sittdelen kan du köpa separat i butik. Den kostade 2400 kr till Viking! Vi valde ju att avvakta med sittdel, så den köper vi senare :)

Äldre 18 mar 17:51 Tudelu svarade i tråden: BF Lista:
Fanns massa färgglada sufletter om man vill köpa till! :)