0 Följare 0 Följer

Vildrosen

Förälder

Februari 2014
Nu är sönerna 3 och 6 år. Tiden går... Så avlägset det känns när jag går tillbaka och läser om hur det var. Det är då det känns som om tiden ändå inte går så fort... Vore det inte mysigt med en trea  (men intensivt). Hoppas!

Maj 2012
Tänk att vår fyraåring var så liten juli 09. Nu har hen ett litet syskon. Lika fint och lika älskat. Tänk att det fanns plats i hjärtat!

juli 09
Härligt med semester/föräldraledigt båda två. Vårt barn är så skoj att ha i våra liv, allt blir roligare. Men samtidigt finns jobbiga situationer pga inskränkt tänkande från omgivningen.

Hösten 08
Vi har äntligen fått vårt alldeles egna, ljuvliga, perfekta barn. Hur underbart som helst. Detta barn har varit väl värt vårt vägval att adoptera. Krulligt hår, "solbränd" hud, full av energi och livslust. Har vi inte alltid haft detta barn?

Dec 08
Mitt alldeles egna (nåja makens också) barn har just somnat på min arm. Åh, vad jag älskar mitt lilla barn, hjärtat värker. Perfekt och fulländad, små fötter, förtroendefulla ögon, nyfiken på världen. Helt omedveten om livets vedermödor, utom besväret att måsta somna ifrån vår spännande värld-det är så mycket roligare att titta på ljus, skratta åt mammas kittel, pilla på allt man kommer åt och det är mer än man tror... otroligt vad snabb och lång man kan vara. Men i morgon, mitt barn, kommer en ny härlig dag. Livet är härligt tycker mamma också och jag kommer mycket väl ihåg saknaden förra julen.

Ålder

50 år

Barn

10 år     13 år    

Civilstatus

Gift

Föräldratyp

Adoptivförälder     Heltidsförälder     Njutningsförälder     Änglaförälder    

Personlighet

Ambitiös     Ambivalent     Nattuggla     Tänkare    

Intressen

Barn     Etik/Filosofi     Heminredning     Natur/Miljö     Psykologi     Vetenskap     Trädgård     Uteliv    

Musik

Allätare    

Husdjur

Akvariefiskar     Katt    

Innehåll