0 Följare 0 Följer

vixi82

Flerbarnsförälder

Hej och VÄLKOMNA till min och min familjs sida.
Viktoria heter jag och är gift med Lars, tillsammans har vi tre busiga trollungar.
Jessica är störst och älskar att dansa och att köra fyrhjuling. Hon är vild och galen!

Emil och Nathalie är tvillingar och inte det minsta lika, dag o natt verkligen!
Emil är rar och omtänksam, vill hjälpa till och vara med där det händer saker. En riktig charmig kille med glimten i ögat.
Nathalie är lite försiktig men har ett temperament som jag vet inte vad, kan va fruktansvärt envis och bestämd.
Men också hon vill vara med och hjälpa till och baka, laga mat eller städa Hon älskar djur. Och djur älskar henne


Vi bor strax utanför Kinnarp i egen villa med skogen som närmsta granne. 


Som familj älskar vi att hitta på saker med barnen. Åka på kryssning är ett gemensamt intresse och campinglivet på sommaren har vi fastnat för. Äventyrsbad, bowling, lek o busland och mycket annat gör vi gärna för att bryta vardagen. Men en mysig hemmakväll med spel och pyssel och lek är lika uppskattat :)

Jag jobbar med ett tillskott som heter Fitline. Jag har själv använt det sedan juni 2008 med goda resultat. Jag var väldigt reumatisk, värk i kropp och leder, infektioner hit och dit, mådde väldigt dåligt psykiskt med depression och panikångest....efter kort tid blev jag både piggare och hade mindre ont. Jag fortsatte och jag har faktiskt blivi mycket mycket bättre. Ångest och depression håller sig borta, jag ser på livet med nya ögon och är full av energi. Ingen värk eller inflammation i kroppen. 
Jessica (storasyster) är reumatisk sedan ett års ålder, hennes doktor gav utlåtande att hon skulle bli sämre i mars 2011 och i april startade hon med Fitline. Hon har tidigare levt på smärtlindrande medicin maxdos varje dag sedan ett års ålder. Efter sex månader med Fitline hade hon fått alvedon TOTALT fyra gånger. Det har även hjälpt henne med allergierna ( mat) , astma inga problem längre ALLS. Det som varit besvärligt har varit hennes väldigt hårda och kraftiga hjärtslag som hon klagat över i flera år... hennes doktor sa att hon får lära sej att leva med det, men jag nöjde mej inte med det. Jag var iväg på en näringsakademi och fick själv prata med en av specialistläkarna bakom dessa produkter, vi pratade om Jessica o hennes problem och han rekommenderade q10 dropparna. Detta började vi med samma kväll. Detta var den 5 maj och hon har klagat tre gånger hittills , men annars är hon med på gymnastik i skolan, en jätteskillnad. Hon simmar, leker, cyklar och busar som ett barn ska göra :) Jag har gått ut med att sprida detta till människor. Helt klart man vill berätta om så bra produkter!!
Jag jobbar endast med detta och mannen tvåskift på Kinnarps kontorsmöbler :)

Jag håller visningar, har bokade möten ute och på vuxenskolan. Sen har vi akademier runt om i Sverige för att många vill veta mera och här står man verkligen för KVALITE rakt igenom. Man behöver support och personlig hjälp när man dricker dessa produkter, man behöver också få det förklarat för sej vad som händer i kroppen. Det är inte alls som andra produkter på marknaden.
Vill du veta mera?

Ta gärna kontakt.

Jobbar du med hälsa av olika slag, här kan du ha möjlighet att baka ihop det och få ett helt koncept.


Jag har en blogg ni gärna kan gå in o kika : 

www.viktoria.modekampanj.com

Fb: Viktoria Björk ( men kan bara skriva pm med dom jag har som vänner)

Mobil : 070-497 30 13         


Ålder

37 år

Barn

11 år     11 år     14 år    

Civilstatus

Gift

Föräldratyp

Cool förälder     Good Enough     Heltidsförälder     Kaosförälder     Njutningsförälder     Styv/Bonusförälder     Tvillingförälder     Ung förälder    

Personlighet

Flummig     Galen     Glad     Kaxig     Morgonmänniska     Nyfiken     Omtänksam     Optimist     Snäll    

Intressen

Djur     Fotografi     Heminredning     Matlagning/Bakning     Musik     Psykologi     Resor    

Musik

Allätare     Barnmusik     Country     Dansband     Reggae     Rockabilly     Schlager    

Husdjur

Akvariefiskar     Fågel     Groda     Hamster     Hund     Häst     Iller     Katt     Kanin    

Innehåll