Hej!
Jag är 31 år och bor i mörka Småland med min man och 2 söner. Felix som snart fyller 4 år i maj och Malte som föddes 16 mars- 2010. 2 katter har vi oxå.
Det har verkligen gått fort de här 4 åren med Felix, både jobbigt och underbart. Förlossningen på 52 timmar avskräckte att föda igen men mest var det maken som bromsade. Andra förlossningen gick fortare som tur var.

Det är skönt att få vara mamma ledig igen. I vanliga fall arbetar jag inom öppenpsykiatrin och trivs kanon.
 Sen har vi ju vårat hus som vi renoverar på så gott det går. Kolla gärna in på min blogg så kan ni se framstegen, orkar inte lägga ut alla bilder här:

www.tabergaparlan.blogg.se
"Tog sin lila stund att bli på smällen så om någon har svårigheter att bli gravid- läs gärna mina rader i bloggen som jag skrev när vi försökte få barn. Ibland kan det vara skönt att känna att man inte är ensam och man vill ju göra allt man kan för att bli gravid. För oss verkade det fungera att ha sex, lagom ofta, sisådär varannan dag och motionera. Trevlig läsning!"

.....16/5 kom våran lilla Felix- åhh, va jag älskar denna lilla grabb.....
..... 16/3 kom vår andra grabb, har svårt att släppa blicken från honom- älskar honom oxå såklart! Man vill ju skydda pojkarna från allt, synd att man inte kan ha dem i en bubbla :-) Gooos...
:-) :-) :-) :-) :-) :-)Besök nummer: :-) :-) :-) :-) :-)

:-D 25 Frägg, kul namn

:-p 75 Kajsan, welcome

:-?100 Malin väntar, tjohoo!!

8-) 150 Okänd - fegis

:-[ 200 Okänd - nämen!

:-) 250 Mira 82

:-D 275 MAlin SJ

:-p 300 MAMA 1980
Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.

Innehåll