0 Följare 0 Följer

xilos

Styv-/bonusförälder

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.
Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.

Aktivitetsflöde

Äldre 1 Jan 19:18 xilos svarade i tråden: Nattamning och vaknar ofta: Hade kunnat va min pojk. Han är allergisk mot mjölk och kanske även ägg och kanske något mer vi vet inte än. Kollat upp allergier? I övrigt är mina enda tips att försök minska på amningen på.
Äldre 8 Nov 22:14 xilos svarade i tråden: Sätta 4 månaders bebis i bilbarnstol?: Vi bytte till bilstol när vår pojke va ca 4,5 månad. Han är också stor och började tippa framåt med huvudet eftersom det kom upp på kanten som va lite rakare. Han kunde inte sitta med stöd riktigt än.
Äldre 29 Aug 23:08 xilos svarade i tråden: Vad vägde era bebisar...:
Visst han är tung men också väldigt lång 72 nu när han mättes. Han ligger alltså lite över den högsta kurvan på både längd och vikten.

Äldre 22 Jul 14:25 xilos svarade i tråden: Svårt att söva på dagen: Testar alltid mat som första alternativet då han väldigt ofta vill ha något stt snutta på (bröst,napp eller tumme) men är han trött blir han bara arg och släpper taget vilket istället resulterar i.
Äldre 21 Jul 11:29 xilos svarade i tråden: Svårt att söva på dagen: Någon sådan har vi inte och inte heller jätte sugen att lägga ut pengar på en om de inte är säkert att det funkar. Vi har en vanlig babysitter som han kunde somna i förut både av sig själv och stt.
Äldre 21 Jul 10:47 xilos svarade i tråden: Svårt att söva på dagen:
Han ligger bara och sprattlar med hela kroppen och gnuggar och klöser sig i ansiktet av tröttheten och kommer inte till ro oavsett om jag bara ligger bredvid eller håller om han.

Äldre 20 Jul 22:42 xilos svarade i tråden: Svårt att söva på dagen: Har testat balkongen och att bara sitta kvar på en bänk och rulla vagnen det funkar ett tag, kanske 10 minuter sen vaknar han. Han gillar inte när vagnen stannar (eller när man sitter ner med han i famnen) På natten har vi.
Äldre 20 Jul 22:07 xilos svarade i tråden: Svårt att söva på dagen: Knappt jag har tur ifall jag ens lyckas lägga ner han utan att han vaknar inom direkt eller inom någon minut, oavsett om han sovit 1 eller 15 minuter i famnen. Lyckas jag så sover han 99% av gångerna långt under en timme.
Äldre 28 Mar 13:36 xilos svarade i tråden: Någon mer som väntar på att förlossningen ska starta?: Hej jag tänkte att jag hoppar in här! Är bara i vecka 37+2 men så hemskt less på att vänta, varit sjukskriven 3 veckor redan med foglossning. Sen tillkommer då konstant halsbränna och svettningar på natten.
Äldre 11 Sep 01:48 xilos svarade i tråden: Sambons första farsdag!: Ja jag skulle ju mer säga att farsdag är mer mellan barnet och pappan inte du och pappan de har ni alla hjärtansdag till. Men något för att visa att du tycker han gör ett bra jobb med ert barn, ta alla sysslor för.