• mariamoln

    Höst- och vintermammor i Luleå 2009/2010 del 3

    Haha nu har jag fixat en bild. Insåg att den jag ville lägga upp var för stor..!

  • mariamoln

    Hahaha, wow vems kille är inte en gris?! Min kille har varit hemma hela helgen och inte gjort ett piss, var något nöjd när jag kom hem och hittade honom, bland en massa skräp, liggandes i soffan med tv-dosan i handen...

    Nu har jag äntligen bara två helger kvar att jobba! Har jobbat nu i helgen och har varit helt död efteråt, både i kropp och knopp. Gick och la mig innan nio igår och imorse när jag for till jobbet, klockan var strax efter sex, så hörde jag hur min och Minnas kära granne hade party och huset fullt med "party-människor", de lät så jävla mycket att det ekade i våran trappuppgång. Så kul!

    Sok: Tack för numret, ska försöka boka in en tid då vi även ska till försäkringskassan på möte!

  • mariamoln

    Issa: Jag har också börjat få en massa sammandragningar, speciellt när jag anstränger mig eller till exempel går i trappor. Då blir min mage stenhård. Sen brukar min bebis spreta och trycka med hela ryggen ut mot magen och det, om nåt, gör ont.

  • mariamoln

    Wozah: Jag ber om ursäkt för att du tar åt dig, det var inte min mening. Jag ville bara klaga av mig precis som alla andra gör i tråden, vare sig det är en granne, en sambo, en barnmorska eller vad som helst.

    Jag tycker att det är jättejobbigt att bli störd under natten när jag sover och jag tror att min bebis kommer driva mig till vanvett, haha. Det gör den ju redan med alla sparkar och knuffar.

    Var på vattengympa igår med Minna och Sanna och har, tro det eller ej, INGEN träningsvärk ;) Gud vad skönt det var att få röra på sig, känner att min kropp har blivit helt svag. Kanske därför jag har ont i ryggen heeeela tiden.

    Ett års kalas idag, min syrras yngsta fyller år idag. Hoppas han gillar min och Mickes present, haha. Fast det lär ju vara öppnandet som är det roliga..

  • mariamoln

    Jag hoppas att min bebis blir tutt-fri. Eller tum-fri, det måste ju vara det jobbigaste. Att få ett barn att sluta med att suga på tumme. Var själv en tumsugare och har några traumatiska upplevelser.. ;)

    Kanske ska fixa en tisse-grej som morfarn i "Meet the Fockers", haha, ett förkläde med ett bröst som gör att pappan kan amma barnet. Hahahaha.

  • mariamoln

    Mijamarijan: Grattis och välkommen!

    Oh, snart börjar Hollywoodfruar! Love it! Anna Anka är så skön, om jag hade varit snuskigt rik hade jag varit lika provocerande som henne ;)

  • mariamoln

    Krao: Sånt räknar jag då med, har packat ner mina "gamla" kläder och de är i förrådet och räknar med att de inte kommer passa sen. Och mina fötter har redan gått upp en storlek, så sexigt, haha.

  • mariamoln

    Krao: Jag har börjat fråga min kille om han kan fatta att vi ska ha barn. Han ger alltid ett självsäkert JA och då får jag ont i magen och tänker att jag inte är redo, haha. Ena dagen så längtar jag som en galning, andra dagen tänker jag "åh nej, i can't do this"...

  • mariamoln

    Wozah: Hahaha, i love her. Så jävla kul när hon pratade om hur bonniga hennes mans fans var, haha. Jag är avis, skulle också vilja ha en vigselring som kostar 900 000 dollar! Är i v 27 idag och börjar bli stressad av att det är så kort tid kvar (när jag jämför med alla andra som ska ha barn när som helst..) vilket det egentligen inte är. Vi har redan allt fixat och behöver inte köpa en enda grej, förutom typ blöjor och nappflaskor, men känner att bebisen gott allt kan vara kvar längre så jag slipper ta ansvar, haha, det har alltid varit mitt motto: Jag tar inget ansvar!

Svar på tråden Höst- och vintermammor i Luleå 2009/2010 del 3