• mariamoln

    Höst- och vintermammor i Luleå 2009/2010 del 3

    Snart åker jag! :) Får väl 50 sidor att läsa ikapp på måndag!

  • mariamoln

    Puh, vad ni skriver! Har fullt upp här i Stockholm. Har dock inte köpt ett piss. Blir alltid så stressad av att jag MÅSTE hitta grejer att köpa.. Har dock hittat världens bästa barnbutik i Gamla Stan så dit ska jag imorgon och titta om jag hittar något. Har gått 100 mil och det känns verkligen i kroppen, har haft ganska mycket foglossning och vankar av och an och pustar och flåsar, hahaha.

    Om det här med namn, skulle inte orka bry mig ett dugg om vad andra tycker om namnet som jag ger mitt barn och därför känner jag också att jag kan tycka att andra namn är fula för jag tänker att andra människor inte heller borde bry sig om vad jag tycker och tänker. Man ska inte vara så känslig ;)

    Emmiss: Du ger mig hopp om att gå över! Jag känner lite att jag antingen måste föda för tidigt eller gå över två veckor, haha. "Stackars mitt barn..."

  • mariamoln

    Btw, min kompis som jag bor hos pluggar till läkare och hon tyckte att jag gott och väl kunde unna mig ett glas vin hahaha. NEVER!

  • mariamoln

    Sinne: Akta dig för att sola bort bristningarna, jag fick höra att det kan se värre ut om man solar. Att bristningarna blir mer synliga och ser mer ut som ärr! Jag som tänkte leva på ett solarium om jag får över magen. Min största mardröm, snyft.

    Bröjade blöda näsblod i natt. Hoppas det inte håller i sig!

  • mariamoln

    Issa. Jag sover fortfarande på mage (v. 26). Eller jag somnar in på mage och tror att jag har börjat sova mer på sida/rygg utan att ens märka det. Att min kropp säger nej till magen...

    Mymemlan: Lycka till på sjukhuset.

    Sok: Vad mysigt med en skogsutflykt! Längtar efter mina älskade syskonbarn, har jag tur så får jag träffa dem idag när jag kommer hem!

    Min bebis har börjat röra sig jättemycket och ibland (ofta) så känner jag hur den trycker i magen, under naveln. Nu, äntligen, börjar jag se gravid ut på riktigt! ÄNTLIGEN!

  • mariamoln

    Minna och Filippa: Sanna är ju sjuk, så jag tycker att vi istället ses när hon är frisk!

  • mariamoln

    Emma: Skönt att allt gick fort och bra! Mysigt att äntligen få en bebis!

  • mariamoln

    Åh, har försökt ladda upp en ny magbild hur länge som helst men det verkar inte vilja funka...

    Jag lär ju bli stuck with en degmage för resten av mitt liv...! ;)

Svar på tråden Höst- och vintermammor i Luleå 2009/2010 del 3