• Anonym

    Ska jag försörja henne???

    Anonym (lina) skrev 2011-05-27 21:36:17 följande:
    Ingen av oss känner ju TS fru, så om hon snyltar eller inte kan ingen av oss säga.

    Men om JAG hade varit henne, hade jag inte snyltat. Jag hade mer än gärna lagt alla pengarna från den enskilda egendomen på min familj. Och skapat en bättre framtid genom att för tillfället använda mer av mannens pengar för att gå runt i vardagen. Det gynnar ju allihop. Om hon nu tänker så.
    Ts fru verkar inte vilja vara som du och jag...
  • Anonym
    Anonym (lina) skrev 2011-05-27 21:37:57 följande:
    Jag menade ett framtida huslån... Där skulle hon antagligen inte betala hela sin del kontant.
    Hur påverkar det ts om hon bara ser det som att hon har mindre att betala?
  • Anonym
    Anonym (lina) skrev 2011-05-27 21:40:16 följande:
    Nej, men nu menade jag att jag hade lagt pengarna på familjen trots att de stod kvar på mig, om jag var henne.

    Där antar jag att du inte håller med mig?
    Nope. Jag tycker hon verkar sniken. Håller med dig även om du blir förvånad;)
  • Anonym
    sirisdotter skrev 2011-05-27 21:29:47 följande:
    Och hur har ni ordnat med pension för föräldern som nu är hemma med ert barn?
    Här ifrågasatte du fruns pension. Kan tolkas som att ts bör vara med att sponsra hennes pension eftersom du frågade hur DE gjort och hennes egendom är hennes...
  • Anonym
    Anonym (lina) skrev 2011-05-27 21:51:01 följande:
    Ursäkta, men nu hänger jag faktiskt inte med? Det är väl klart att huslånet blir billigare om man har en ordentlig kontantinsats? För båda två?
    Nej. Han får betala större delen av lånet så klart! Lägger hon in 20% kontant ska han betala 20% mer än henne på lånen...
  • Anonym
    amanda h skrev 2011-05-27 21:55:58 följande:

    Min man ärvde för några år sen en väldigt stor summa pengar och har nu ordnat det så att han får en viss summa varje månad (istället för att spendera allt på struntsaker), så att vi kan leva ett bra liv. Så jag tycker att även om det är HON som får ut pengarna, så kommer hon väl ändå dela med sig, även om det inte står i ditt namn? Det är väl så man gör när man är gifta, man tänker inte på vad som är "mitt" eller "ditt", utan man lever på pengarna hushållet får in, spelar väl ingen roll vem som tjänar mest?


    Det låter verkligen inte som hon alls tänkt dela med sig utan att hon ska fortsätta leva på ts inkomst om det behövs. Kanske har jag fel...
  • Anonym

    Jag tycker inte att hon ska dela med sig av pengarna hon hade innan erat förhållande till dig. Däremot tycker jag att hon ska bidra arbetsmässigt lika mycket nu. Inte att hon nödvändigtvis måste dra in lika mycket pengarm, men iaf att hon gör en lika stor arbetsinsats.

  • Anonym
    sirisdotter skrev 2011-05-27 23:00:47 följande:
    Barnet ska vara kanske 10 -  11 timmar eller mer på förskola för att föräldrarna ska  förvärvsarbeta lika lång tid,   båda?    Utgår du från att TS gör hälften av allt hushållsarbete?
    Va? Är det lag på att ungar ska ha förskortad stid på dagis? Är det lag på att arbetssökande får jobb direkt? Hur tänker du???

    Utgår du från att ts inte gör hälften av hushållsarbetet?
  • Anonym
    sirisdotter skrev 2011-05-27 23:04:26 följande:
    Jag har inte uppfattat det som att Ts hustru krävt något  -  var står det?
    Ts skriver att hon funderar på vad hon ska göra med sina pengar. Samtidigt glider hon runt i ts bil. Använder glatt allt ts lyxat till deras tillvaro med... Parasit? Jo, i mina ögon!
  • Anonym
    sirisdotter skrev 2011-05-27 23:00:47 följande:
    Barnet ska vara kanske 10 -  11 timmar eller mer på förskola för att föräldrarna ska  förvärvsarbeta lika lång tid,   båda?    Utgår du från att TS gör hälften av allt hushållsarbete?
    Jag menar arbeta som i: söka jobb, ta hand om barn, städa, eller faktiskt jobba. Nått som är ett måste och man offrar sig för men båda i förhållandet tjänar på.
Svar på tråden Ska jag försörja henne???