Inlägg från: OllesMamma85 |Visa alla inlägg
  • OllesMamma85

    Beräknad födsel i November? Se hit! :)

    Ändrade listan lite så kan vi lägga till när de små sötingarna kommer också Glad Man kan ju lägga till vikt och längd också om man vill. Eller vad tycker ni?

  • OllesMamma85
    Gravid  BF-lista  Gravid

    1:e November - Artlskin
    1:e November - prutten
    1:e-8:de November - MammaMia88
    5:e November - Love11
    6:e November - AnnelieJohan
    7:e November - Demus
    9:e November - Tanya
    9:e November - joonnal
    10:e November - SkruttensMamma85
    10:e November - Huleni
    11:e November - Veronica80
    12:e November - QladyG
    13:e November - Sofiia2
    15:e November - Tenshioyo
    15:e November - Strawberri
    17:e November - Joel82
    18:e November -  babyväntan
    19:e November - Beccas Krypin
    19:e November - The Frog
    20:e November - Kat91
    21:e November - SofiaF
    22:e November - Niini
    24:e November - angelfire5
    24:e November - lilalani
    24:e November - Smulan1985
    25:e November - 0911
    26:e November - em8707
    27:e November - Wilde
    29:e November - Msvik

    Baby Underbara bebisar Baby
     
    31:e Oktober - AnnelieJohan - Wilma - 49 cm lång, 3012 g.
  • OllesMamma85

    Tjejer, kanske en dum fråga. Men när vattnet går, märker man att det är det helt säkert då? Alltså kommer det mycket på en gång och bara rinner.. 

    Vaknade inatt vid 1 av att mina trosor var helt genomblöta! Gick på toa och i trosorna var det som vatten, helt klar vätska som inte luktade någonting. Såg också i toaletten att det lossnade små vita "gelébitar". Sen har jag varit uppe 1 gång i timman hela natten på toa eftersom det varit så blött, men har under natten blivit mer och mer som rikliga flytningar istället för vatten. Någon som vet?! Jag har inte ont någonstans eller värkar osv. Bara de vanliga sammandragningarna.

    Första barnet, hur ska man veta allt?! Obestämd

  • OllesMamma85
    LillaEm skrev 2011-11-02 08:40:20 följande:
    Ring förlossningen å fråga ??

    Är oxå fundersam på HUR man säkert vet att det är vattnet som gått om man inte får en "störtflod" :)
    På en del kommer det som "skvättar" och på en del massor på en gång.

    Som sagt, som förstföderska e de ju skitsvårt att veta :)
    Jag har ringt dem.. Hon sa att det var svårt att avgöra på telefon eftersom det hade avtagit nu. Men hon tyckte jag skulle komma in på en kontroll idag i alla fall. Nervöst! Känner mig så osäker, tänk om det inte är någonting alls? Obestämd
  • OllesMamma85
    Tack allihopa! Hjärta

    Uscha så nervöst och orolig detta tycker jag.. Jag är nog mest rädd för att de ska tycka att jag är dum som kunde tro att det var vattnet som gått om det inte är det Skäms Men jag får väl svälja den känslan för jag vill ju bara att skrutten ska må bra och att vi ska koll på läget. 

    Svårt att veta hur mycket vatten det ska finnas och som ska komma ut.. Rann ju inte ner på golvet eller sådär för mig inatt. Men trosorna var våta ända fram till bak så jag fick byta dem 2 gånger (luktade ingenting heller vilket jag tycker det borde ha gjort om det bara var massor av flytningar?) 
  • OllesMamma85
    Serahjay skrev 2011-11-02 09:15:45 följande:
    MIn syrra sa att vattnet ska lukta som sperma. Fast det behöver ju inte gälla alla :P
    När ska du in på kontroll?
    Du ska absolut inte känna dig dum. Det är ju första ggn för dig. HUR ska man veta vad som är vad när man inte upplevt det innan.

    Min svägerska fick vattenavgång på väg hem från konsum. När hon ringde sa dom att det nog inte var det men när sonen föddes så var han uttorkad.
    Så det är bra att du åker in och kontrollerar!
    Det är nog lite olika från person till person då (som det mesta verkar vara när det gäller graviditeter!) för min vätska luktade i princip ingenting Flört

    Vi ska vara på förlossningen vid 11. Jo det känns bra att ändå kolla upp det. Nu när jag var på toaletten ställde jag mig upp lite över toalettstolen och liksom pressade / krystade lite och då rann det ut vätska, dock med lite mer vitt i sig (som slemproppen).. Var inte jättemycket men vanliga flytningar brukar väl ändå inte komma ut så lätt? Obestämd
  • OllesMamma85

    På förlossningen konstaterade de att vattnet hade gått! Bebisen kommer idag!!! :) Snittet görs under dagen. Jag återkommer när skrutten är ute! Kram på er allihopa!

  • OllesMamma85

    Igår klockan 14:12 kom vår lilla envisa men ack så underbara pojke! Vikt 3760 g och 53 cm lång. Allt gick jättebra och smidigt och vi myser nu för fulla muggar! Har ingen dator här än men bild kommer! :)

  • OllesMamma85

    Hej allihopa!

    Längesen jag var inne här nu.. Först och främst, stort GRATTIS till alla er som fått era små skruttar nu! Och till er som fortfarande går och väntar, det är SÅ värt det! Glad Kämpa på!

    Ja nu är det hela 9 dagar sen vattnet gick och vår lilla Olle bestämde sig för att komma ut till oss. Tiden går så fort! Han låg ju i säte så ett kejsarsnitt var bestämt sen innan, det blev bara den 2e november istället för den 10e november som var planerat. Vi var inne på förlossningen på kontroll klockan 11 och de konstaterade att det var vattnet som hade gått. Klockan 14:12 var han ute, så snabbt gick det minsann! Skrattande Eftersom han legat i säte såpass länge hade han lite problem med sin ena höftkula som hela tiden ville hoppa ur led. Så han kommer i 6 veckor ha en skena på sig och efter det ytterligare 6 veckor med en slags byxa på sig, detta för att höften ska bli stabil och som den ska. Så hans ben är vinklade utåt så han ser ut som en liten groda Glad Olle har inte alls fysiskt ont av detta, det är desto mer krångligt för mamma och pappa eftersom vi inte får ta av hans skena.. Vi åker upp till ortopeden 1 gång i veckan där de tar av den så vi kan bada honom. Men nu har han redan haft sin skena i 1 vecka, så nu är det bara 5 veckor kvar innan vi får byta till byxan som vi kommer få ta av och på som vi vill sen. Skönt! Förutom detta hade han en släng gulsot och för kort band under sin tunga så det fick vi också ordna till. Men han är en mysig och snäll kille som helst är nära mamma och pappa precis hela tiden. Får han ligga på vårt bröst/mage kan han sova 3-4 timmar i sträck.

    Jag har skrivit anteckningar och så under tiden på förlossningen och BB och ska försöka få upp en liten förlossningshistoria här också en dag snart. Men just nu har man varken tid eller ro att sitta vid datorn någon längre stund.. Lillkillen kräver mycket tid, närhet och uppmärksamhet Hjärta


Svar på tråden Beräknad födsel i November? Se hit! :)