Inlägg från: OllesMamma85 |Visa alla inlägg
  • OllesMamma85

    Beräknad födsel i November? Se hit! :)

    ArtlSkin: Tack och adjö? "/

  • OllesMamma85

    Jag startade på 64 kg och väger nu 78 kg, det vill säga att jag har gått upp 14 kg.. Det känns inget vidare men jag är fast beslutsam att promenera bort de överflödiga kg sen när skrutten väl kommit ut :)

    Jag pluggar nu men hade bara tänka läsa denna veckan ut.. Problemet är dock att jag inte kommer hinna få besked om graviditetspenning innan dess "/ Så jag får gå till läkaren och sjukskriva mig på måndag.. Krångligt när allt ska ta så lång tid! Inte fått besked om föräldrapenningen heller.. Skrutten ska ju liksom komma om typ 8 veckor! Jobbigt att gå och oroa sig för allt sånt praktiskt..

  • OllesMamma85
    ArtISkin skrev 2011-10-02 12:43:30 följande:
    Hur vanligt är det egentligen att bebisen fixerar sig såhär tidigt? Min är ju det nu och jag är ju bara runt v 35. Innan har mina andra barn fixerat sig i v 38 respektive v 40.      
    Jag har hört att bebisen kan fixera sig ännu tidigare än så, jag är i vecka 33 nu och sist jag var hos barnmorskan sa hon att det verkade som att skrutten redan hade vänt sig med huvudet neråt. De gör väl det hyffsat tidigt oftast eftersom det blir alldeles för trångt för det sen? Glad Men det är bara vad jag har hört, ingenting jag vet 100% säkert.
  • OllesMamma85

    Detta är mitt första barn (går snart in i vecka 34) och jag antar att det är sammandragningar jag känner? Magen blir stenhård och ömmar. Först tänkte jag att det var skrutten som låg och hade det trångt där inne Glad

  • OllesMamma85

    Humör, ehm, ja.. Jag är konstant trött och har ont i hela kroppen med foglossning och sammandragningar. Blev så sjukt irriterad och ledsen idag när sambon kom hem från jobbet och gav mig en liten pik om att diskmaskinen inte var urplockad.. Han sa det med glimten i ögat med kommentaren "ja men du har väl sovit hela dagen". Inte okej!

  • OllesMamma85
    strawberri skrev 2011-10-04 01:24:55 följande:
    Hänger gärna på h är :) jag bf 15 november o är i v 33+6 idag går in i v 35 imorn :)
    Hej! Vår lilla skrutt är också beräknad till den 15 november Glad
  • OllesMamma85
    strawberri skrev 2011-10-04 12:20:12 följande:
    va spännande! Skrattande börjar du bli nervös? jag är både nervös och förväntansfull inför förlossningen, är de ert första barn?
    Ja det är vårt första barn Glad Ni då?

    Jag känner mig faktiskt ganska lugn än så länge (konstigt då jag i vanliga fall stressar upp mig ganska så lätt..) Såklart massor med tankar och funderingar, men jag känner att det inte är någon idé att stressa upp sig för förlossningen och så eftersom man ändå inte har en aaaning om hur det kommer vara/gå. Men det ska bli sjukt spännande och häftigt! Skrattande

    Har ni förberett er genom att gå på lite föräldrakurser och sådär?
  • OllesMamma85
    strawberri skrev 2011-10-04 16:04:14 följande:
    Skruttensmamma85: ja de e vårt första också :) så himla spännande! Jag känner hela tiden en oro i krooåen ang förlossningen man vet ju inte alls hur det är :P men jag tar de lite som det kommer, arbetar av hela förloppet efter hand tror jag :) ja vi har gått föräldrautbildning :) ni också?
    Ja vi har gått på 4 stycken, bland annat den om förlossning. Jag tror inte man egentligen kan förbereda sig så mycket, alla förlossningar är ju så himla olika! Glad Men det är väl bra om man vet lite vad man skulle kunna tänka sig/absolut Inte kunna tänka sig för smärtlindring osv.. Men sen kanske man reagerar helt annorlunda när man väl är där sen.

    Vi var på vår sista föräldrautbildning ikväll - Den första spädbarnstiden. Vi fick träna att byta blöjor, klä på och bada små söta dockor, haha! Kändes väldigt dumt till en början men var riktigt skoj och vi fick oss många goda skratt Flört
  • OllesMamma85
    strawberri skrev 2011-10-04 20:08:35 följande:
    Ja precis! man får lixom ta de som de kommer :) jag funderar iaf starkt på att ta EDA. är lite rädd för smärtan o att ja inte kommer kunna  klara av den :S
    haha de kan ja tänka mig! :D men de e ju nyttigt att lära sig! jag va sjuk på vår sista träff så ja missade ett besök där dom va på BVC :(
    Ja visst känns smärtan skrämmande! Det enda jag egentligen funderar på är ryggbedövning.. Men jag har hört så mycket olika om den (tror dock inte att man ska lyssna för mycket på andras förlossningshistorier..).
    Lustgas vet jag inte, jag är lite orolig och rädd över att jag ska bli helt yr och må illa, för det är det värsta jag vet! Obestämd
  • OllesMamma85

    Shit, har fått halsbrännan från helvetet! :( Någon annan som har det? Vad gör man åt det?

Svar på tråden Beräknad födsel i November? Se hit! :)