• Vilaa

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    myran6801 skrev 2013-03-19 11:16:13 följande:
    Vila, Peny kan skicka medicin både per post och FexEx. Vi valde posten för att undvika strul med tullen. Det tog bara ett par dagar, hur smidigt som helst. Fråga Peny om din sambo kan kombinera sina mediciner med antibiotikan. Jag har frågat henne om sånt och om jag kunde ta den sorten hon rekommenderade då jag är allergisk.
    Lycka till!

    Tack =) Hur är det med tull och sånt? Får man skicka mediciner från andra länder? Känns så konstigt att maila med en läkare och sen få medicin liksom... Vad kostade det föressten?

    Strumpan: Tack, då ska jag iallafall chansa och fråga gyn, hon skulle ringa mig imorn så jag ska iallafall fråga och annars så får peny skicka. Men lite rädd är jag om svenska gyn inte ska ge "rätt" medicin liksom iochmed att hon alltid sagt att det inte finns nån infektion hos mig.. Kanske bättre med peny då ändå? Åhh svårt det här!  
  • Vilaa
    myran6801 skrev 2013-03-19 13:08:48 följande:
    Vilaa, jag tror inte man får ta in medicin själv men är inte söker därför bad jag Serum skicka per post. Det gick bra. Vi betalade 40 euro för medicin (20 dgrs kur) och porto.
    Du behöver inte vara orolig för att det är ngt konstigt med medicinen, den ligger i förpackningen från tillverkaren. Lycka till!

    =) Åt du också den jag fick då? 20 dagars kuren.. Fick du för både dig och din man?
  • Vilaa
    myran6801 skrev 2013-03-19 14:57:20 följande:
    Vilaa, vi åt mot hidden C men nu har jag beställt en ny kur antibiotika för att ta innan ÄD Fet. Ska äta en kur fr cd1 till ET enligt ordination fr Peny. Eftersom kliniken i Spanien och min hemma Gyn inte tror på det här med att hidden C kan påverka har jag tagit saken i egna händer och tagit hjälp av Peny.

    Okej, men har det funkat då att få hem brevet med medicinen?

    Jag har beställt medicin från serum nu (peny hänvisade till deras mail) men är typ rädd att polisen ska knacka på och säga att jag beställt knark från utlandet.. Jag vet att det är antibiotika men jag är så löjligt rädd för allt =( 
    Vet inte hur det är att beställa mediciner från utlandet, men verkar som alla gör det jämt här i alla fall? Il och sånt va?? Nån som vill lugna mig? =)  
  • Vilaa
    che71 skrev 2013-03-19 18:58:31 följande:
    Vet ni vad som är normala värden som tidigt gravid?

    v 4+2

    hcg  235

    progesteron   54

    Kan ingenting om det men jag hade typ 5 i hcg en gång när jag tog tidigt och det var missfall. Så du kan nog vara lugn.
  • Vilaa
    mumwannaB skrev 2013-03-19 19:33:46 följande:
    Vilaa: Du kan vara lugn :) Inom EU får man ta in en årsförbrukning om man har ordination, vilket du ju har från serum. Allt är i sin ordning. Jag kände mig oxå som en smugglare :))

    =) Ska väll försöka koppla bort dom tankarna då... =)

    Grattis Hjärte! Fantastiskt!  
  • Vilaa
    myran6801 skrev 2013-03-20 13:23:29 följande:
    Vilaa, det låter väl rimligt då det är medicin till er båda. Jag fick bara antibiotika till mig för 40 euro. Skall de skicka per post?

    Dhl eller 1:s class mail så valde jag det sistnämnda för 15 euro =) Skulle ta 5-7 dagar tror jag.
  • Vilaa
    Angla skrev 2013-03-20 16:18:16 följande:
    Tillbaks efter ännu en förlust när soc avslog vår adoptionsansökan så får en IVF bli vår nya plan. Jag trodde ju aldrig detta och saknar nu Prednisilon? Någon som akut kan "hjälpa"??? Ska börja redan nästa vecka Behöver också Fragmin. Någon som har kontakter i Grekland?
    Angla - mamma till slut

    :( i sthlm ska väll strandklinken privat skriva ut prednisolon o fragmin? Men nu när jag googlade såg jag att dom blivit landstingsanslutna så vet inte. Själv har jag tyvärr negativ erfarenhet av deras gyn. Skum var namnet.
  • Vilaa

    Ab från grekland på väg nu :) pratade även med min vanliga gyn igår och berättade om proverna jag tagit, hon lät försej tveksam till att det skulle hjälpa men frågade om jag behövde medicinen, nu hade jag ju redan betalt till grekland men uppskattades enormt att hon ändå kunde tänka sig hjälpa till. Känns skönt att kunna återknuta lite till en doktor här med, på tal om tsh så tyckte hon också det skulle ligga så nära 1 som möjligt, medans min endokrinolog tycker 1.7 var perfekt. Tror jag litar mer på gyn där iochmed alla mina missfalls trots "perfekta" värden.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!