• Vilaa

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    stumpan81 skrev 2012-12-30 08:30:52 följande:
    Ninnin, vi får kämpa på tillsammans du och jag, verkar ju ha samma typ av problem...

    jag med :( vad tråkigt ninnin!!! Men samtidigt har jag haft nått sånt där väldigt tidigt missfall som inte alls var som dom andra så du kan ju ha oturen nu bara och då inte riktigt fått testa immunbehandlingen ordentligt eftersom du brukar gå längre. Angående immunbehandling så vet jag inte alls om det skulle hjälpa mot mina 7 missfall och just nu har jag varken orken eller pengarna att försöka med det. Men när jag är på banan igen är jag villig att satsa igen.
  • Vilaa

    Hur får man ut medicinen i sverige som peny ordinerar om man skickar prover och har clamydian?

  • Vilaa

    Grattis TWH =) =) Jag tror det finns stora chanser för att det går vägen denna gång!! Stora chanser!!

    Av alla jag följt här på familjeliv med många missfall som oss så har det (med eller utan mediciner) lyckats bäst för dom som haft missfall i ungefär samma veckor och sedan går över den tiden!! =)

    Själv är jag mer oroad över mina... Dom har ju varit mellan v5 till v 15.. Så där finns det ingen logik alls..Dom flesta verkar ha mer i liknande veckor då det går snett.
    Och hur ska jag ha råd med Il a la 3 lax varje vecka typ så länge? Och greklandbesök innan.. =(      

  • Vilaa
    Zinfandel skrev 2013-01-10 21:25:45 följande:
    Vilaa: alla vi som inte går på den kliniken betalar inte 3000 spänn för IL, jag tror inte att nån av oss ens betalar nåt alls faktiskt! Så det finns alternativ om man har ork & energi att finna dem! Solig

    Tyvärr saknas både ork och energi här efter att ha stångats med läkare genom 7 missfall därav dom flesta ska ha varit "omöjliga" egentligen,enligt läkarna... =(

    "Otroligt ovanligt att få missfall efter vecka 12"

    "Ovanligt att få missfall efter ha sett hjärtslag"

    "Ovanligt att få sååååå många missfall ska ni inte bara inse att naturen inte fungerar" osv...
    Bitter idag.        
  • Vilaa

    Sen stångas jag med sköldkörteln, psykiska besvär av alla missfall, tröttheten, sambons nya handikapp som kräver ett jäkla kämpande för att få till rätt vård, sonens förkylningsastma and so on... Är så less på sjukvården. -"Kan ni skriva ut nytt recept på luftrörsvidgande till sonen för den är slut" Javisst, nästa läkartid finns om två månader!! Foten i munnen

    Recept på telefon? Nähädu lilla vän, vi måste ju undersöka först.. Mmm, men han har fått den utskriven två gånger tidigare och nu är det exakt samma symtom!

    (Ja, nu hamnade jag utanför ämnet igen..)     

  • Vilaa
    TWH skrev 2013-01-12 07:59:01 följande:
    Vilaa, vi har ju gått till samma "missfallsspecialist" och hon har rekommenderat adoption och ÄD till oss, vi måste inse att det inte kommer att gå. Nu när det har gått bra hittills, med hjälp av immunbehandlingen, hon gör ju vul på mig, så är hon riktigt fundersam. Hon undrar t o m hur ofta vi tar il. Även om det inte skulle gå vägen så måste hon nu börja ändra sin uppfattning kring vad som är troliga orsaker till upprepade missfall i den mängd vi har haft.

    Skit bra att du banar väg för oss andra :) det konstiga är att till oss säger hon att det kommer gå någon gång bara man inte ger upp.
  • Vilaa

    Holly: Kan det inte vara hur den ligger? =) (Lekmannamässiga jag ;) )

    Har inte råd med aten, men följer era framsteg och hoppas det ska bana väg här på hemmaplan!

    Pm:a mig så fort nån vet nån här i sverige som kan hjälpa till med liknande behandling och prover.

  • Vilaa

    Eller storlek föressten? Haha, jag har ingen aning egentligen så varför skriver jag ens =)

  • Vilaa

    Suck... Minns med smärta hur jag för nu över 2 år sedan fick trombyl utskriven av läkaren efter mycket tjat och gick långt, förbi vecka 12 och genomgick kub med bra resultat, sorattlande liten bebbe där inne och trodde att det var så enkelt som att trombyl hade löst våra problem, tills en dag i vecka 15 då det började småblöda och hjärtat slutade slå =(
    Nu 2 år senare..Massa mediciner senare och ännu inget resultat. Har stoppat sprutor i magen och ätit kortison och bara ramlat djupare ner i det känslomässiga träsket, som jag hatar min kropp! Önskar jag hade alla pengar i världen och kunde resa till alla fertilitetsexperter som fanns.

  • Vilaa
    TWH skrev 2013-01-28 14:59:39 följande:
    Vilaa, fick du reda på vadsom hade hänt när du fick missfallet i v15?

    Fosterdöd bara. Obduktionen visade normalt foster med normal kromosomuppsättning. Ytterst ovanligt enligt läkarna att friska foster bara dör i magen så ingen förklaring fanns att få.
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!