• Vilaa

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Zinfadel: Nej, ursäkta, det står att hon kunde skicka recept som min doktor kan översätta.

  • Vilaa
    Ninninn skrev 2013-03-01 14:19:35 följande:


    Ja de är rätt

    Samma som steriliserat vatten alltså?
  • Vilaa
    Ninninn skrev 2013-03-02 09:35:35 följande:


    Ja det är samma så fixa detta i morgon så får du svar på,om du har hidden c! Be peny skriva recept sen så du kan hämta ut här på Apoteket

    Tack =) Jag har tagit provet idag, för fick massa mens helt plötsligt så passade på, lite omständigt var det men det är red/pink som det står i anvisningarna så det ska väll funka. Så har lagt in det i kylen nu, hur skickar man sen? Köper man vanliga svenska frimärken och stoppar på lådan eller? Jag är helt lost i allt sånt här =)
  • Vilaa
    Ninninn skrev 2013-03-02 16:32:10 följande:
    Verkar som om de är några som fått barn när ni ätit AB! Singatjejen och vilaa tog AB när ni va gravida med era söner! Twh åt det nu och har kommit ända till v.16 men ni andra som lyckats poussin, lully, Perry6, Holly, hjärte har ni också tagit AB????

    Jag har tyvärr tagit samma antibiotika som jag tog med sonen flera andra gånger när jag fått missfall =( För brukar tro att jag har uvi när jag blir gravid, för får alltid trängningar. Dock hade jag en infektion i livmodern efter förlossningen med 40 graders feber som jag åt stark ab för så jag tror nog att Penys tester kan ge mig något.
  • Vilaa
    myran6801 skrev 2013-03-02 18:30:52 följande:
    Peny kan skicka medicin per post eller DHL.

    Ja men hur har ni andra gjort med medicinerna? Helst skulle jag vilja ha svenska mediciner, känns tryggast så.
  • Vilaa

    Stooort grattis Holly!! =) Måste vara underbart! Tvillingar är alltid extra speciellt =)

    Själv har jag skickat mensblodet till Peny idag! Spännande, nu är jag på g =)   

  • Vilaa
    TWH skrev 2013-03-07 21:02:30 följande:
    Grattis Che, bra jobbat!! Jag har också en glad nyhet, sös skriver nu ut il till mig, de har ju hjälpt med administrationen tidigare men tar nu steget och skriver ut😃 problemet är att de inte vet hur man ska ordinera så det krävs ordinering från dr D - men eftersom il är helt ofarligt så är de ok att skriva ut säger de.

    Wiiiieee! Kan du maila mig uppgifter om vem jag ska kontakta? Vill hemskt gärna träffa en läkare på sös som tror på IL. Har ju gått där förut och gjort utreding! =)
  • Vilaa

    Jag känner mig helt galet glad över att det börjar finnas doktorer som skriver ut il!!! Jag har ju inte råd med Aten, vore såååååå underbart om jag kunde få kontakt med en läkare som hälper till här hemma =) =)

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!